-
Antrenörleri Geliştirme
arkadaslar benim sorum antrenörlerin gelişimiyle ilgili.elimizdeki antrönerlerin gelişmesi icin neler yapmamız lazım.elmde bir antrenör var potansiyeli 180e kadar cıkabilir.ama suanki potansiyeli 20.kendisimi gelişicek yoksa bizim yapabilecegimiz bisey varmı??tesekkürler
-
bence kötüleri boşver. ben eğer imkanım varsa param yani antrenörleri değiştiriyorum, gelişmelerini beklemiyorum....
-
antrenörler gelişiyor evet ama geç gelişiyorlar gibi onun için de mi antreman programı lazım:D
-
:D olsa iyi olurdu valla.. oyun ilerleyince antrenör sıkıntısı yasanıyo..aslında tcm 2005 oynuyodum bi aralar orda kursa yolluyodun coach lari.bunda da öyle bisey olsaydı keske..
-
Ben de bu antrenör geliştirme olayından hiç anlamam. yani ondan dolayı hep iyi antrenörler alırım. Aydınlatan olursa sevinirim. Bende merak ettim :)
-
bende hiç bakmam gelişiyomu diye
-
gelişmeleri çok uzun sürüyor ama özellikle menajerler için kulüpten ayrıldklarında yani boştayken belli zaman sonra özellikle düşüyor ve tanınmışlığıda zarar görüyor.Eğer bir yanlışlık varsa düzeltin lütfen.
-
Bende paraya kıyıp iyi antrenör almaya çalışıyorum.Çünkü gelişmeleri çok uzun sürüyor
-
hiiiç uğraşmam walla ... en iyi antrenörleri alırım bakarım rahatıma....
-
antrenör geliştirme olayı mantıken şöyle olmalı...
kulübün diğer antrenörleri ve menajeri iyiyse örnek alır ve kendini daha hızlı geliştirir...
ama tabi bu gelişim çok yavaş(birkaç sene sonra 45-50 yaşlarında iyice yükseliyo) olduğu için takip etmesi çok zor.
-
Ya geliştirmek için kursa gönderseydik ii olrdu Tcm de ki gibi yoksa antrenor almaktan oyuncu almaya para kalmıyor. :)
-
hiç bakmam ben öle şeylere
-
antranörler çok geç gelişiyo heralde 2010 yılındayım roberto carlos ve enver maric gibi antrenörler getirdim bence hiç gelişmelerini bekleme yeni antrenör al takım açısından daha verimli oluyor;)
-
Arkadaşlar,bu arada istemediğimiz antrenörleri nasıl sepetleyeceğiz.Hiç bir işe yaramıyor, ama kovduğunda yönetim tazminattan dolayı müsade etmiyor.Ne yapılabilir?
-
ya uzun süreyle oynayınca en iyi antrenorler 4 yıldızlı olanlar oluyordu
ben 2030 lara gelmiştim en iyi physio nun özelliği 16 dıydı o da bendeydı anlamadım gıttı nasıl gelısıyor bılen varsa anlatsın