Arkadaşlar,dikkatimi çekti,"oyuncu özeliklerini gösteren tablolarda" sayılar farklı renklerde.Bazı ss'lerde gördüm,15 ve üstü sayılar diğerlerine göre farklı renklerde.Bunu biz ayarlayabiliyor muyuz?
şimdiden thanks..:o
Printable View
Arkadaşlar,dikkatimi çekti,"oyuncu özeliklerini gösteren tablolarda" sayılar farklı renklerde.Bazı ss'lerde gördüm,15 ve üstü sayılar diğerlerine göre farklı renklerde.Bunu biz ayarlayabiliyor muyuz?
şimdiden thanks..:o
kendin ayarlayabiliyomusun bilmiyorum ama skinini değiştirerek yapabilirsin
evet bende de skini değiştirince oluo:s_juventus:
Tamamen skine bağlı;)
skinle alakalı
bu özeliği olan bir skin önerebilirmisiniz??
kesinlikle..Quote:
Originally Posted by canerduzgun
Fenerliysen fenerbahçe skini var ama forumda thanks gibi ingilizce yazılar yazmayalım türkçesi dururken .Quote:
Originally Posted by fizi
turnstyle var... aurora var... soca var... fm2007 var... ararsan bulursun...
arkadaşlar data/settings'te player attributes.xml var ordan değiştirebilirsiniz renkleri
arkadaşım ben de bir program var o renkleri kendin ayarlıosun 2 mb lık bi program turksportaldan indirdim. Hemen oraya bak indirQuote:
Evet bende duymuştum ....
pek çok skinde renkli özellikler mevcut.
Temayla bağlı genelde yapılan temaların bütün hepsinde sayı ne kadar büyük ise koyuluğu o kadar artıyor çünkü daha başarılığını olduğunu göstermek için sanırım bunu düzeltemessin.
Quote:
walter skin. veya maymuncukun yaptıgı gs skinlerini deneye bılırsın...
yardımlarınız için çok teşekkürler...............
önemli değil sorun çözüme ulaştı heraldeQuote:
e teşekkür ettiğne göre ulaşmış... sorduğun soruya bak...:D
Bunu kendinde ayarlayabiliyorsun sanırım. Kerem(maymuncuk)'in hazırladığı bir Skin Editleme Rehberi vardı. oraya bir bak istersen.
fm 2007 mi? hani???? nerde???? dostum ciddi mi söylüyon nerden indirebiliriz?:confused:Quote:
Originally Posted by the_dunker