http://img146.imageshack.us/img146/8...33cc792qx7.jpg
Printable View
Ah Puma nerdesin?
Umbro formaların hem kalitesi düşük hemde dizaynı çok kötü ama yinede hemen hemen her sene yaptığım gibi bu senede bir tane alacağım.
Bu resimde olmayan düz siyah formayı almayı düşünüyorum.Gerçi hepsi geçen senekinin aynısı gibi,benim geçen sene aldığım çubuklu formayla bu seneki arasında hiç bir fark yok gibi duruyor.
Siyah olmazsa Delgado'nun üstündekini alırım.
farklı bir forma yok geçen seneden sadece delgado daki biraz değişik
bunun geçen senekinden farklılığı nerede????
süper formalar valla...
Formaların geçen seneyle farkı yok sanırım sadece reklamlarda fark.
illaki çubuklu :D illakiiiii :D
bence de geçen yılkinden pek farkı yok. 2000 senesinde mi ne kırmızı bir forması vardı BJK nin benim o hoşuma giderdi. Keşke yine öyle değişik bişeyler yapsalarmış...
bu formaların tasarımı onemli değil kumaşı onemli pumanın yapamadığı şeyi yapıyorlar bu formaların kumaşı ipek tasarımlarıda harika bence
Nobrenın ustundekı cok guzeL
delgadodaki çok güzel ama bi fark yokki ya 2001in formaları gibi forma yapmadılar daha
bu sene formalar sııfta kaldı
bu sene zaten avrupa genelinde takımlar ve tasarımcılar sınıfta kaldı.
bu seneki formalar kalitesiz ya hic begenmedim
Kalite derken görüntüsü demek istedin galiba dimi?Quote:
Originally Posted by life law
bu sene genelde kuluüplerin gerek avrupa gerek türkiye çoğu takımın formalarının görünüşleri kötü
Ben Umbro formaların kalitesinden hiç memnun değilim ve olan bir Beşiktaşlı'da görmedim.Benim geçen sene aldığım forma çok yıprandı,2 sene önce aldığım Puma ondan daha yeni duruyor.Bir arkadaşın formasının reklamları çıkmış yıkanınca.Dizayn zaten çok kötü ona hiç girmiyorum.Bu senekiler nasıl onuda bilmiyorum.Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Tabi futbolcularınkiler daha kalitelidir herhalde diye umuyorum.
Geçen seneki formadan bi farkları yok bu formaların idare eder.
hep aynı hep aynııı