http://img207.imageshack.us/img207/9...klifdz0.th.jpg
kabul edeyimmi??
Printable View
http://img207.imageshack.us/img207/9...klifdz0.th.jpg
kabul edeyimmi??
Bence etme :j:
göbekte adama ihtiyacim var ya :)Quote:
Originally Posted by cngnsry
sivok listemdeydi tam alacakken intere gitti
fiyatta cok cazib 22 milyon az para degil
kabul et bence o paraya süper iki dmc alırsın
Para taksit dikkatinizi çekerim ;)
Yani...Para taksit hemde öyle böyle değil 2 sene:D .Arabamı alıyolar ya bırak verme.Ayrıca ön libero lazımsa sen söyle istemediğin kadar buluruz.Haaa bak bu fiyata verme diyorumda ben Nic i oyunu başında satmıştım.Tabi herkezin kendi düşüncesi, benim sistemime uymuyodu.Eğer iyi bi fiyata teklif gelirse (mümkünse taksitsiz:p ) bence hemen ver...
peşin iste olmazsa kabul et bişi olmaz :) bir ayda 920.000 € azmı :D ...Ama bence sat aslında Anelka o kadar da ahım şahım bi oyuncu değil fmde ;) Ama sen yinede bi peşin para iste :)
anelkanını yokluğunu hissetmeyeceksen sat
verme kardeş biraz daha oynat chelsea 40 milyon veriyo yarısı peşin ben öyle sattım
abi bence ver çünkü nicolas anelkanın yerini doldurabilirsin o parayla süper adamlar var nicolasın yerine gelebilecek.
Anelkayı hemen sat hiç durma ama peşine sat yerine halili al adam anelkayı hissettirmio bile
satma bence anelka' yı,ama ilerde peşin bi iyi teklif gelirse düşünme hemen sat
Para taksitli bence o para gelene kadar klüp sana zaten para verir satma ayrıca defansif cok kaliteli oyuncular var sadece sivok yok yani;)
Bence anelkayı kesinlikle satma hem zate taksitle almak istiyo,bu arada kullandıın skini özelş mesaj yada msn yoluyola gönderirmisn
22 milyon pesin vermelerini istedim teklifi geri cektiler :D.
ii yapmışın.taksit taksit oyuncu satmayı ben şahsen hiç sevmem
sen Anelka'yı peşin fiyatına 18 milyona satarsın. Öyle teklf et bakalım. Kabul ederse o paraya Anelka'dan daah yetenekli oyuncular alabilirsin. Mesela Kerlon
Kardeş kadronun tamamını görmemiz lazım forvet elternatiflerine bakmamız lazım biz burdan ne dersek boş...
etme boşver.
bencede satma anelka gıbı adam bulunmaz forvette tevez ıle harıka seyler yapıyorlar