arkadaşlar bi şey dikkatimi çekti bazı oyuncuların personel bölümünde medyanın tahmini kısmında cubbed the next ... bilmemne yazıyo örneğin lennon cubbed the next beckham yani geleceğin beckhamı sizin de dikkatinizi çektimi
Printable View
arkadaşlar bi şey dikkatimi çekti bazı oyuncuların personel bölümünde medyanın tahmini kısmında cubbed the next ... bilmemne yazıyo örneğin lennon cubbed the next beckham yani geleceğin beckhamı sizin de dikkatinizi çektimi
nerde yazıyo ben hic gormedim abi 6,0,3demi oluyo bu olay biraz acarmsın
Evet bunlar 2006'nın özelliği..
bazı oyuncuların personel bölümünde yazıyo ama kimlerde olduğunu hatırlayamadım kendi evimde olmadığım şu anda kimler olduğunu yazamam genellikle gençlerde oluyo
valla ben hiç rastlamadım ama güzel yakalamışsın öyle yazdığına göre demek ki gnçlerde çıkıyordur genellikl :s
evet beyler.mesela LEONARDO GIODA'da geleceğim WALTER SAMUEL'i yazıyordu.ama ilk alırken çıkmıyor.oynaya oynaya adam gelişiyor.ve özellikle maçlarda da yüksek form tutması gerekiyor ki medya da yorum yapsın...
teşekkürler:)Quote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
tesekkurler kardes aydınlattıgın icin
önemli değil :) :) :)Quote:
Originally Posted by alexx20fb
arkadaşlar fabio santos'a bakın onda da gelceğin fabio aurelio'su yazıyor.
ama abartığıda oluyo isminin hatırlayamıcam sivasda oynuyan biri geleceğin luca tonisiydi medya işte abartıyor
oyun iste kardes hersey gibi bundada war ama o da supermis tespitler baya guzel:D
Evet böyle bişey koymaları çok güzel bencede.Ama gerçek çıkmaya biliyo:D . Fenerbahçe ye Joao Leonardo yu almıştım onda da geleceğin Lucio su yazıyodu ama adam tıs çıktı:D .Sonra onu gönderdim Gladstone u aldım onda da geleceğin Lucio su yazıyodu:D .Gladstone u ilk kez Fenerbahçe de oynattım ve bence gerçekten geleceğin Lucio su;;).Denemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle denesinler...
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
iste buna katılıyorum ....
geleceğin tuncayı bile war brezilyada oynuyor
adı neymis hemen alalım onu
Brazilyalı futbolcu geleceğin tuncayı olarak mı görünüyor..Quote:
Originally Posted by ulumemo295
kusura bakma adını unuttum ama brezilya genç milli takımını araştır orda geleceğin roaldinhoları kakaları ronaldo adrianoları alex i de warQuote:
Originally Posted by alexx20fb
evet dediğim gibi brezilya genç takımında bulabilirsinQuote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
anam hemen bi bakayım.Bizim Tuncay o kadar ünlü mü bea???İyi ki taktık Man Utd'ye :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :DQuote:
Originally Posted by Silent Island
Şaka maka ama bulursam alacağım geleceğin Tuncay'ını onun gibi sol açık bulamadım ben.Özellikle benim taktiğimde kanatların finishing'i ve heading'i de çok önemli.Tuncay sağdan açılan ortalara koyuyor gol oluyor direk.
eğer bütçen yüksekse tuncayı 10 mn € da alabilirsin bilimiosan söliim
Medyanın bir futbolcuya benzetmesi için o ülkenin futbolcusu olması gerekir..
Örnek: Javier Portillo yeni oyun açtığınızda Fernando Morientes ile kıyaslanır bu gibi örnekler çok fazla..
Quote:
ellerine saglık saol
tesadüf olabilir çünkü sivasta oynayan dediğim futbolcu TÜRK düQuote:
brezilya gençlerden biri geleceğin alexi olarak gösterilio bunuda ekliyim
Dostum ben şu anda Adana Demir'le 2. Lig A'ya yükseldim.Tuncay'ın bana gelmesi imkansız.Geleceğin Tuncay'ını da 1 sene sonra Süper lig'e çıkınca almayı planlıyorum.
dururmun nasıl süper lige cıkabilirmisin
valla bu kadar başarılı olacağımı düşünmüyordum.Acaip rahat çıktım 2. lig A'ya.Furkan Baştan için tüm kulüpler sırada 450.000 veriyorlar(senin denize verilen para :D )Ama süper lig'e çıkmadan satmayacağım.Forvetimde Adana Demir'in bitiriciliği 20 olan bir forveti ve Serkan Gedik var.Stoper ve ortasaha konusunda sorunum da yok.Sadece Sağ açık ve sol bek almalıyım.Ama süper lig'e çıkınca asansör gibi düşme ihtimalim var çünkü oyuncularım yaşlandı baya.Büyük ihtimalle takımda gençleştirmeye gideceğim sezon sonunda.
sana önerim 4 büyüklerin altyapı oyuncularına bak özellikle gs ve fb
bide antepi takip et ordada baya oyuncu oluyo