arkadaş süper kupa maçında juveyle oynicam fenerbahce olarak we ibrahimoviç en iyi forwet nasıl az gol atmasını sağlarız???
Printable View
arkadaş süper kupa maçında juveyle oynicam fenerbahce olarak we ibrahimoviç en iyi forwet nasıl az gol atmasını sağlarız???
en iyi markaj yapan adamına sıkımarkaj uygulat taktiğinde çok önemli bu arada hangi taktiği kullanıyosun?oyuncuların neler onlarıda yaz ayrıca.böyle damdan düşer gibi olmaz :D
sıkı markajı saıkn uygulama fena dağılırsın ben biliyom :D tecrübeliyim
napayım o zaman
valla kalabalık defans tut deplasman taktiği uygula alan daralt ama adam adama markaj sakın yapma
Eğer Dmc'li taktikle oynuyosan Dmc ile sıkı markaj yap.Ama eğer yoksa defanstan bi adamı sıkı markaj yapma!Defans boş kalır...Ben Chelsea-Arsenal maçı yaptığımda her zaman Henry sıkı markaja alıyorum...Adam 5-6'lık oynuyo...
bence imkansız değil yenmen sadece iyi bi kontra taktiği bul oyunu sıkıştırırken tuncay anelka gibi oyuncularınla arkaya sark bu tarz bi defansif taktiği forumlarda arayarak bulabilirsin
yapacak birşey yok,servetle nereye kadarQuote:
Originally Posted by aykut_gencfb
ben sana bişi söliyim markajla durmaz ibrahimoviç o adamı eksiltrir geçer haa onu yapamazsa uzaktan atar gene atar
bence saldırmayı düşün eğer zaten atak bulabilirsen golleri kaçırma ve maçta üstün oynamaya bak. zaten bir iki golden sonra takım açılıyo iyi oynamaya başlıyor.:s_juventus:
o kadar emin olma ben barça ile oynuyodum ben sevilla 2-0 dan 4-2 gömdüler:D ama istatistiklerde ben çok üstünüm adamlar 4 atak 4 gol yaptı
Yenilgiyi kabul et
İbrahimoviç deler geçer çünkü
Sıkı MArKaj YAptırrrr:D
starfreedom a katılıyorum o adam bişi yapar olmadı vurur 40 m den atar ben ona karşı oynadım o maçtan sora istifa ettim benimki de takım mı die:D
DMc oynat o maçta ama markajı topkapması we hava üstünlüğü olan bi adamı oynat we zlatana markaj yapmasını söyle ..
bencede o adama onlem alınmıyo :(
Kardeş ibrahimoviç i tutamazsın adam manyak gibi bişi ne yapıp edip gol atıyo
walla benimde aklımda adam adama da fazla defansif oynadıımda yine yeniliom yani bu işin tek yolu onalr 2 atıorsa benim 3 atmam gibi
zaten ark. sorarken nası gol atmamasını deil nasıl az gol atmasını sağlarız dedi.senin işin şans a kaldı eğer çok formsuz olursa(zor bi ihtimal) anca bişi yapamaz
dostum ben ce şöyle oyna :
GK
DR DC DC DL
DMC DMC
MR ML
AMC
FC
dmc lerden brine sıkı markaj yaptır kontra ile oyna amc de pres yapsın dmc lerden mc ye ok çıkar 2 tane bu iş biter ;)
biz kazanamazsın demioz ama illa zlatan deşer
Bende İbrahimovic Juventus'la iki maçta kuzu kesilmişti.
Diğer karşılaşmalarda sadece 1 penaltı golü var. Alın size önlem:
Defansın ortasına iki oyuncu koyun tackling 17den aşağı olmasın, flair en fazla 6 olsun, marking en az 16 olsun, heading 16-18 gibi olsun ve 1 adamınızda ağır olmasın.
dm kullan olur mutlaka kardes
bide kalecin kim kine onu söle eğer kalecin ii deilse senin kaleci sizlere ömür:D o maçtan sora bi daha oynatmazsın onu
eğer kaleci zotti ise bitti olay bırak zlatanı del piero o maçtan hattricckle çıkar hepside frikikten olur ben sana söyliyeyim :D tecrübeliyim
2 dmc kullan markaj, tackling özellikleri hızı ve hava hakimiyeti iyi olan bir dmc'en zlatana yakın markaj uygulasın.
4'lü defans uygula mutlaka ileri çıkışlarda bekler mutlaka kademeye girsin
4lü defansda 1-1e markaj uygula ama rakip t.direktor senden daha akıllı dawranablir dikkat et kardes yani adam 1e1i gordugu an forwet hattı yer deiştiriyo...sonra da saeunma hattı bozuluyo aman dikkat...
Abi bu adam beni delirtti.Bugün yarı final maçında 3 gol attı hayallerimi suya düşürdü
sanalkardeş kardeş:D toplam kaç gol yedin:D
İbrahimovic bir defa Fmde çok abartılmış. Eğer İbrahimovic gibi bir oyuncu bu özelliklere sahipse. İngiltere, İspanya liglerinde 30 maçta 20-30 gol atan oyuncularda bu niye yok. Mesela Eto'o... Zihinsel olarak çok zayıf.