hadi bakalım aralarında en kolay lig hangisi
bence argentina ligi
Printable View
hadi bakalım aralarında en kolay lig hangisi
bence argentina ligi
Dostum Fransada Çok kolay ya ama Lyon Alırsan :D
İtalya Ligi çok zor
Bence Fransa değil.Dişli rakipler var.(St.Etienne,Auxerre,Monaco,Bordeaux).Aralarınd a en klay lig bana göre Türkiye ligi.
bencede en kolay lig türkiye ligi
bence o kadar da kolay değil çünkü Türkiye liginde birbirini zorlayacak 4 takım var
bence her ligin kalitesi ayrı.her ligin kendine gore zorlugu var.ama en kolayı hangisi derseniz bence ukrayna.ama shaktar ı almak sartıyla ;)
bence İspanya Barcelona yı alınca çok kolay geçio lig
Kardeş zaten oradan başka takımmı biliyoruz kiev ve shkhtar dşında.Yapmayın yaaa.Quote:
Originally Posted by uğuray1907
siz demiyomusunuz en kolay lig hangisi diye.al sana kolay lig.bundan kolayı olmaz.ama sen giderde italya dersen burdaki herkes sana gulerQuote:
Originally Posted by efl_25
ispanya ligi çok zor. hele ingiltere kimi alırsan al zorrrr
türkiye ligi çok kolay...
Türkiye diyecem ama 4 tane birbirlerini zorlayacak takım var
Bence İsviçre Ligi...:D:D:D:D
en kolay lig die bişi olmaz hangi takımı seçtiğine bağlı.
Aslında fenerbahçeli arkadaşım haklı.Sen Hong-Kong ligini bile seçsen,En iyi takımı,oyuncuları bilmediğin için zorlanırsın....
bence türkiye ligi en kolay lig
bende fenerbahçeli arkadaşa kalılıorum hangi takımı sectigine bağlı
abi türkiye 2lig A çok kolay bence ya.kimi alırsan çok olsa iki sene süperligdesin.
İsviçre ----Basel
tabiki iskoçya--rangers yada celtic'i al ve gör müthiş ilk 2 garanti 3. ile aranda 15 puan fark oluyo bence avrupaya hemen gitmek istiyosan bu ligi seç
bencedeTürkiye LigiEn Kolayı
bencede en kolayı türkiye :D
aslında alınan takıma göre kolay veya zor bir lig degerlendirmesi değişir ama illada biri dersek İskoçya ligi derim 2 baba takım var gerisi havagazı..En zoru ise yine bence İngiltere ligi
En zor lig Çin LİGİ
En kolay 2 lig var bence seçtiğin takıma göre.Biri Türkye Ligi-Fenerbahçe, diğeri İskoçya Ligi-Celtic,Rangers.Bu 2 ligden, bu 3 takımdan birni aldığımda şampiyonluk değilde hedefim, daha farklı şeyler; mesela puan farkı, az gol yeme, çok gol atma.... gibi hedeflerim oluyo.Zaten şampiyonluk banko:D .
aynen... katılıyorumQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Bence avustralya ligi en kolay lig 8 takım var zaten yenince de büyüklüğün ortaya çıkıyor çok kolay galibiyet alınıyor gol ortalamam 3.5 oldu daha 1 sezon bile bitmeden. takımım melbourne
herkesın gulecegı bı cevap verıcem.bana gore ıtalya lıgı cunku en az zorladıgım lıg ıtalya lıgı.:D:D:D
her ligin zorluğu varrr
ben sürekli türkiye liginde oynuıyorum ve bana görede en kolay lig türkiye.
Her ligin büyüğü o ligi kolay kılar ...Var mı ötesi...[/SIZE][/COLOR]:cool: :mad: