Arkadaşlar sezonun devre arasında hazırlık maçı yapıyor musunuz.Yaparsakta takıma zararı olabilir mi?
Printable View
Arkadaşlar sezonun devre arasında hazırlık maçı yapıyor musunuz.Yaparsakta takıma zararı olabilir mi?
Sakatlıklara yol açar diye ben hiç yapmıyorum. Zaten oyuncular antrenman yapıyor. İstersen yapabilirsin ama hazırlık maçı yapacak takım zor bulursun.
yeni oyuncu almıssan takıma alıstırmak icin yap
bende yapanlardan değilim ama olmayacak iş değil paflarla falan hazırlık maçı düzenle güzel oluyor onlarla oynamak
valla ben ispanya liginde oynadığım için devra arası filan hiç denk gelmiyor o nedenle maç yapma imkanım olmuyor ama milli maçlara verilen arada real madrid'i yönettiğim için real madrid b takımımla yapıyorum hem milli takıma gitmeyen adamlarım formunu koruyor hemde b takımımdakş adamlarım tecrübe kazanıyor ve onları izleme fırsatı yakalıyorum.bu arada real madrid b takımım her sene 2lig şampiyonu oluyor ama maalesef 1. lige kural gereği çıkamıyor
ya ben hazırlık maçlarını oynatmayı ve düzenlemeyi baş antr. bıraktım 2-3 maç yapıyo
Ben hiç yapmam Oyuncular sakatlanır diye
arkada$imin dedigi gibi yeni oyuncu gelmi$se paflarla yapmani tavsiye ederim .. Aksi halde Oyuncularin sakatlanma riski var
milli takıma çok oyuncu veriyosan milli maç arasında paf takımıyla maç yapabilrisin..hem gençleri görmüş olursun
ben yapıyorum bazen ancak maçı izlemiyorum tatile gidiyorum maksat oyuncular ısınsız önemli maçlar önceside yüklelişteki oyuncuları görmek için yapıyorum
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
wala benim genelde yapacak vaktim olnuyor zaten lig devam edio bende :D:D ( ing. isp. ita. liglerini kullandığım için :D)
ben yapmıyorum o arada bol kondisyon yuklemesi yapıyorum bi de mac yaptırsam bosuna sakatlık olacak yorulacaklar falan
bence gerek yoq yapmana ben hıc yapmıom
hatta yenı oyun actıgımda hemen hazırLık macLarını ıptaL edıom
hem adamın sakatLanabıLır hemde bosuna zmn harcarsın
devre arasında hazırlık macı yapılır.Ama ben tavsıye etmıyorum cunku oyuncuların yorgun oluyor ve hepsi sakatlanıyorlar sonra bır hazırlık macı yuzunden takımının ısı zora gırıyor lıgde.Ben Tavsiye Etmiyorum...
o zmana yanlış yapıyorsun. adamlarının sezon öncesi maç kondisyonlarını yüklemen lazım. eğer hazırlık maçı yapmassan ilk 5,6 hafta kötü sonuçlar alabilirsin...Quote:
Originally Posted by Atakan38
Sana gelince yeğen. Bence devre aralarında hazırlık maçı yapma oyuncuların dinlensin biraz...
ben fatih tekke ve kerlon son olarak da zubov aldim 4 hazilrik macini 1-0 yenildim ikinci lig olsun
Senin bu yazdığının konu ile ne alakası var ben anlamadımm.Quote:
Originally Posted by murat67
ferdi_temel_gs ye katılıyorum. Ben de yapmam.Sakatlanma riski yuksek oluyor çunku. yaparsam da paf takımla yaparım oyuncuları çok yormadan...
ben juventusla bir kere 20 yaş altı takımıyla yapmıştım tevez takıma alışsın diye paflarla olmasına rağmen nedved sakatlandı