addo fenerbahce
Printable View
addo fenerbahce
meksikalı oyuncular bir bakın derim özellikle 603 te harika oynuyorlar
omar esparza, oyun başladığında 17 yaşında dl,dm,ml de oynuyor
guardado aml oynuyor gerçekten müthiş bende bir sezonda rating i 30 küsür maçta 8.09 du onun dışında harika oyuncular var mesela matias fernandez 1,5-2 ye getirebilirisiniz özellikleri riquelmeden bile daha iyi oluyor istatistikler de dehşet yine yaklaşık 40 maçta 15+ gol ve 20+ asistle oynadı 3 sezon
monterrey den luis perez dm rlc oyun başladığında 25 yaşında dm dahil ortasahanın her yerinde harika oynuyor tam bir joker ayrıca duran toplarda çok iyi olmasa bile fazla asist yapabiliyor
Falcao Radamel Garcia - FC
Ruben Ariel Olivera - AMRLC
Rafael van der Vaart - AMC
Sergio Lionel Agüero - AMFC
michael essien derim fm06 da defan we orta saha istediğin yerde oynat :)
Jonathan de Guzman D/RL M/RLC AM/RLC FC
mesle dlrc mrlc gibi bildiginiz en ii adam kim sizce?????????????????
loe bing diye bi adam var defansın ortası ve kale hariç her yerde oynuyo:)
Türkiye'DE Halim Kurtuluş ileride çok gelişiyor iyi bir antrenman programı ile tam bir joker
dLrc:leo bing,
mrLc:hasan şaş,leo bing,
akLıma geLmıo yaa daa
Benim gördüğüm Kleberson :)
Nie derseniz Profilden Mevkilere tıklayınca karşınıza çıkan tablo :) :)
DM = Defans ve Ortasaha her yer :) :)
drlc cufre,gallas.mrlc hasan şaş,tuncay gelişio,leo messi.....
Bayer LEverkusen den Tranqilla Barnetta var AMRLC. Bayada iyi adam.
bence ljunberg
Diego Biseswar
Sebastien POCOGNOLİ bir kere görmüsdüm kale haric her mevkideydi ama pek emin degilim genede.
Sindre Loe Bing
Adamın DR/WBR/DL/WBL normal defans ve kalecilik hariç diğer tüm mevkileride Becerikli
leo bing kim yaa
Konvinsger2 de oyuyor(Takımın adını yanlış yazmış olabilirim.Player Search den bulabilirsin)İlk başta özellikleri çok kötü olan 16 yaşında olan bu futbolcu 21- 22 ye geldiğinde 13-14 tanae 20 si oluyor.Süper bir adam:)Quote:
Originally Posted by Pazzini_06
SİNDRE LOE BİNG eger update kullanmadan oynuyorsanız 6.0.3 DATALI'da cıkar 6.0.3 DATASIZ'da bulamazsınız.
mrlc tuncay yasin karaca
bu öneriye ben de katılıyorum ama transfer için mi soruluyor soru. sorulmuyorsa veya soruluyorsa ve paran varsa tabii ki wayne rooney.Quote:
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
steven gerrard
tevez santraforun kralı :)
owen hargreaves bence
mrlc: JUNİNHO PERNAMBUCANO onun gibisi yok
Merak edenlere Alın Size SİNDRE LOE BİNG bence futbolcudan baska herseye benziyor ama yetenekli eleman demekki.:)
http://img165.imageshack.us/img165/6775/sindregq5.jpg
sindre loe bing her yerde oynar hızır acil gibi yetisir her ihtiyacınızı gorur isterseniz kaleyede koyun ama verim alamassınız:Dbelki ev islerinide yapar he:D:D:D
bu ne be futbolcumu buQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
Kıza benziyo bu bea..! :)
Futbolcudan başka her şeye benziyo Allah için..
sindre loe bing nigel de jong