Originally Posted by Gravity
Hadi bakalım, Arda'ya yapıldığı gibi "15 milyon etmez." cümleleri duymayı bekliyorum. Bakalım ne kadar tarafsız olabiliyorsunuz? Ama hayır, duyulmaz değil mi zira Fenerbahçe istiyor bu oyuncuyu, o zaman o kadar eder! Haberin balonluğu hakkında hiç yorumda bile bulunmuyorum ayrıca.
İttifaktan bahsetmiş Jesus, eskiye bakarak ortaya çıkan tabloyu söylemek ne zaman ittifak oldu? Fenerbahçe her zaman genç oyuncu alır ve aralarından sadece 1 ya da 2'si oynayabilir, yakın zamanda buna tek örnek Tuncay'dır ki o da ekstrem bir yetenek olduğundan dolayı tutunabildi. Bu ortada olan bir gerçek. Bana Tuncay hariç (onu ben söylediğim için) son 10 senede yaşı 23'ü geçmeden alınmış ve Fenerbahçe'de tutunmuş 5 Türk oyuncu sayın haksız olduğumu kabul edeceğim. Serkan ki yeni Okan denilen bir oyuncuydu, ortalarda yok şimdi örneğin. Eridi gitti. Biraz objektiflik rica ediyorum, forumdan sorumlu olan birisi böyle "ittifak" tarzı bir yorumda bulunursa eğer imam cemaat ilişkisi içerisinde sonuçlar hasıl olur, benden söylemesi ayrıca.