yılın en iyi macı,en guzel golu,en iyi genc oyun............
bana gore 2004-2005 sezonunu en ıyılerı şoyle
1-yılın en iyi macı
bu sezon ızlerken buyuk zevk aldıgım ıkı mac oldu;bir tanesi şampıyonlar lıgı fınalı dıgerıde yıne sampıyonlar lıgındekı 4-2lık chelsea barcelona macıydı.ıkısı arasında tercıh yapamadım.
2-yılın en guzel golu.
uzaktan sutlarına hayran oldugum portolu manıche bu sene portekız lıgınde braga deplasmanında kornerden gelen topa yere dusmeden vurdugu yaklasık 35 metrelık golu bence muazzamdı.
3-yılın en ıyı genc oyuncusu
hemen hemen her lıg ve avrupa mucadelesınde kendısıne arsenal gıbı bır takımın orta sahasında yer bulan ıspanyol fabregfas bana gore yılın en ıyı genc oyuncusu.
4-yılın teknık dırektoru
tarzını,verdıgı ukala cevapları pek sevmesemde chelseayı yaklasık 50 yıl sonra premıer league sampıyonu yapan ustune lıg kupasını alıp sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynatan jose mourınho
5-yılın en yararlı transferi
bu dalda bırcok ısım olabılır ama bence bu sene attıgı gollerle samuel e'too barcelonaya cok sey kattı.
Re: yılın en iyi macı,en guzel golu,en iyi genc oyun........
Quote:
Originally Posted by metin oktay
1-yılın en iyi macı
bu sezon ızlerken buyuk zevk aldıgım ıkı mac oldu;bir tanesi şampıyonlar lıgı fınalı dıgerıde yıne sampıyonlar lıgındekı 4-2lık chelsea barcelona macıydı.ıkısı arasında tercıh yapamadım.
2-yılın en guzel golu.
uzaktan sutlarına hayran oldugum portolu manıche bu sene portekız lıgınde braga deplasmanında kornerden gelen topa yere dusmeden vurdugu yaklasık 35 metrelık golu bence muazzamdı.
hemen hemen her lıg ve avrupa mucadelesınde kendısıne arsenal gıbı bır takımın orta sahasında yer bulan ıspanyol fabregas bana gore yılın en ıyı genc oyuncusu.
4-yılın teknık dırektoru
tarzını,verdıgı ukala cevapları pek sevmesemde chelseayı yaklasık 50 yıl sonra premıer league sampıyonu yapan ustune lıg kupasını alıp sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynatan jose mourınho
bu dalda bırcok ısım olabılır ama bence bu sene attıgı gollerle samuel e'too barcelonaya cok sey kattı.
sana katılıyorum kardeşim.fakat en iyi maçlara bir de inter:3 sampdoria:2 maçını ekliyorum.bu 3 maç arasında tercih yapamıyorum.
en güzel gol:inter-roma kupa maçında mihajlovic in attığı frikik,fiorentina-juventus maçında pazzini nin attığı gol.
en iyi genç:gilardino ya da bastian schweinsteiger
en iyi teknik adam:mourinho,hemen arkasında capello,ancelotti,le guen ve hiddink.
en yararlı transfer bence de eto`o
Re: yılın en iyi macı,en guzel golu,en iyi genc oyun........
Quote:
Originally Posted by 11
Quote:
Originally Posted by metin oktay
1-yılın en iyi macı
2-yılın en guzel golu.
hemen hemen her lıg ve avrupa mucadelesınde kendısıne arsenal gıbı bır takımın orta sahasında yer bulan ıspanyol fabregas bana gore yılın en ıyı genc oyuncusu.
4-yılın teknık dırektoru
sana katılıyorum kardeşim.fakat en iyi maçlara bir de inter:3 sampdoria:2 maçını ekliyorum.bu 3 maç arasında tercih yapamıyorum.
cok dogru dıyosun ben o macı unutmuşum. o hafta ıddaa oynamıştım ve tutması ıcın bır tek ınter kalmıştı yanlış hatırlamıyorsamda 150 cıvarı bırsey alcaktım.sampdorıa galıba 2. golu 80e dogru atmıstı bende sınırden televızyonu kapatıp kuponuda cope atmıstım.allahtan cok gec olmadan ınterın 3-2 aldıgını ogrendımde gıdıp hemen almıstım kuponu copten. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: