Ocak Operasyonu:
Roberto Carlos için deivid yollanacak.Ümit Karan forvete alınacak. Zico'nun yerine de Marcelo Lippi.
:D:D:D:D:D bence balon haber :D:D:D:D:D
Printable View
Ocak Operasyonu:
Roberto Carlos için deivid yollanacak.Ümit Karan forvete alınacak. Zico'nun yerine de Marcelo Lippi.
:D:D:D:D:D bence balon haber :D:D:D:D:D
bencede balon haber
Muhabirimiz Carlos la röportaj yaptı diyerek photoshop programını kullanarak Carlos'un yanına kendi muhabirini koyan ve Türk milletini aptal yerine koymaya calısan bir gazetenin haberi işte. Merak ediyorum hangi yüzle hala haber yapıyorlar.
Lippide tekliflerini bekliyordu
uufff bu kadarmı atılır :D
hay allahım ya hadi atılırda bukadarda atılmazki kardeşim bu tür gazetelerin artık kapatılmasının gerektiğini düşünüyorum
ya insanlar hala nasıl bu gazeteyi alıyolar ya da bu gazete hala nasıl utanmadan balon haberler yazıyor.Zaten artık kimse inanmıyor ki onlara
Ben de çıkarırım böyle gazete.Çok kolay iş,gerekli olan nitelikler kuvvetli bir hayalgücü ve Photoshop bilgisi.
millet herhalde mizah gazetesi olarak alıyor bu kadar sattığına göre :D
Hazır almışken Ümit Karan'ın yanına Fernando Torres'i bir de Alex yerine Ronaldinho'yu da alsınlar (aa)
Bizim insanımız bu haberlere inanırsa zaten insanlığından şüphe ederim:D
:D:D yıne yalan:D
kolpa basın
Hıııııı.Galatasaray'ın boçlarının bittiğide yazılıydı bi zamanlar Fotospor'da...
roberto carlos olayını ilk defa dogru söylemiş ama gerisi yalan
ama deividde bana görede gidebilir
bu arada fotospor gazetesi okumak cok hosuma gidiyor cok zevkli gazete ya bunun resmi sitesi varmı:D
fotospor yahu :D
külliyen yalan&balon haber toplulugu...
deivid yollanıp roberto carlos alınabilir ama ümit karan sadece yalan başka hiç bir şey değil
bu gazeteler alındığı sürece bu böyle dewam eder..Almayarak protesto edin beyelr ben böyle yapıoprum ve herkses böyle diorum...