Fortis Türkiye Kupası A grubunda bulunan GALATASARAY ve BURSASPOR Ali Samı Yen stadında 25 ekım saat:20.00 de karşı karşıya gelecekler..
Printable View
Fortis Türkiye Kupası A grubunda bulunan GALATASARAY ve BURSASPOR Ali Samı Yen stadında 25 ekım saat:20.00 de karşı karşıya gelecekler..
Iki dost takimin maci olcak baskan levnt kizil ile ozhan canaydin arasi cok iyi umarim dostluk surer
ama bu mac galatsaray kazancak ustelik carusca ilk defa ilk on birde baslicak
yedek bir kadro ile cikcak galatsaray her zamanki gibi gencler oynucak
gs kazanır zorlanmadan
galatasarayin bu maci kazanacagini ümid ediyorum,özellikle carruscanin futbolunu cok ama coook merak ediyorum.göster kendini carrusca ve kaliteni herkese göster
ya bu macı lig tv mi vercek yoksa showtv mi bilgisi olan
işte cıkmasını bekledigim ilk on birü
http://img215.imageshack.us/img215/9827/bursa11cl1.jpg
beraberlik kokan bi maç:D
bence gs alır ama bursa zorlar
banko bursasporum diyorum
bence biz alırız tabi bursanın sert oyununa hakem taviz vermezse
Galatasaray kazanır.
Mondinin yerine Aykut, Ümit'in yerine Hasan Kabze oynayabilir.
berabere biter bence
açılış maçınızda tahrik edilmişmiydiniz :D
ismail guldüren artık yapmıyoo
yok abisi sen inan bana:D ben onu insan gibi eğittimm:D
ARDA SAKATLANDI..
Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da şanssız bir sakatlık yaşandı.. Sabri ile girdiği mücadelede ayağına darbe alan Arda Turan çalışmayı tamamlayamadı.. Genç yıldızın durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak..
Yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar.
Antrenman maçında girdiği bir pozisyonda sakatlanan genç futbolcu Arda, çalışmayı tamamlayamadı. Maçın sonlarına doğru Sabri ile girdiği ikili mücadelede, sağ ayak bileğine darbe alan ve yerde kalan genç futbulcuya sağlık ekibi ilk müdahaleyi saha içinde yaparken, Arda'yı daha sonra kucaklarında tesislere götürdüler.
Kulüp doktoru İlker Yücesir, Arda'nın durumunun yapılacak kontrollerin ardından yarın netlik kazanacağı ifade etti.
Diğer yandan, sarı-kırmızılı takımın çalışmasında, sakatlığı süren Hakan Şükür, salondaki çalışmasının ardından kısa süre düz koşu yaparken, Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Orhan ise antrenmanda yer almadı.
Bu arada, antrenman öncesi Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Gerets ve antrenör Erdal Keser, basın mensuplarıyla bayramlaştılar.
Antrenman sonrasında da önce Hakan Şükür, daha sonra ise kaleci Mondragon gazetecilerin bayramını kutladı.
oynama ihtimali var
Arda'yı Gençler maçına saklasın. Şuan lig daha önemlidir. Aylardır oynatmadığı Carrusca'yı oynatsın.
bugün idman mı yapmışda bizimkiler sakatlanmış Arda, resmi sitesi bahsetmiyor :S
berabere biter
resmi sitede var
Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 11 YTL
Eski Açık 13 YTL
Eski Açık (Rakip) 13 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Kapalı Alt 26 YTL
Yeni Açık Üst 11 YTL
Yeni Açık Alt 9 YTL
Eski Açık 11 YTL
Eski Açık (Rakip) 11 YTL
fiyatlar yine aynı. bizim tsi aslanlar uykuya daldı bu aralar :)