-
Carrusca Toplanıyor
Ceyhun - Carrusca takası!
G.Saray yönetiminin, Ceyhun Eriş'e karşılık Ankaragücü’ne Marcelo Carrusca’yı takas olarak önereceği iddia edildi...
Ligde ve Avrupa'da aldığı sonuçlar ile çalkantılı bir dönem yaşayan Galatasaray üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışıyor. Hürriyet gazetesinde bugün yer alan 'Al Carrusca'yı, ver Ceyhun'u' haberine göre Galatasaray'ın Ankaragücü'nün başarılı orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş'e talip olduğunu ve G.Saray yönetiminin bu transfer için teknik direktör Eric Gerets'den onay aldığı iddia edildi.
'Al Carrusca'yı, ver Ceyhun'u'
Orta sahaya lider oyuncu arayan G.Saray’da Ceyhun Eriş ismi ikinci kez gündeme geldi. Sezon başında bu isme karşı çıkan Gerets’i ikna eden yöneticiler, A.Gücü’ne takas teklifinde bulunacak.
Yıllardır Rumen Hagi’nin boşluğunu dolduracak bir orta saha oyuncusu arayan Galatasaray yönetimi, rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Bu sezon Ankaragücü’nde son derece başarılı maçlar çıkaran Ceyhun Eriş, yeniden sarı kırmızılı kulübün listesine girdi. Yeniden diyoruz, çünkü Ceyhun’un bu sezonun başında da Galatasaray yöneticileri tarafından transfer edilmek istendiği ortaya çıktı...
Bizi bu mu kurtaracak?
Sezon öncesi haftalarca Avrupa’da ve Güney Amerika’da "10 numara" arayan sarı kırmızılı yöneticiler, görüştükleri bütün futbolcuların yüksek paralar talep etmesi üzerine Erik Gerets’e, Ceyhun Eriş ismini önerdi. Ancak, Belçikalı çalıştırıcının, "Bizi bu futbolcu mu kurtaracak? Onu alacağınıza iyi bir ön libero transfer edin" diyerek, öneriyi geri çevirdi. Yönetim de bu sözler üzerine Ceyhun’un transferinden vazgeçti.
Problem çıkarmaz
Fakat, ilerleyen haftalar Ceyhun ismini ikinci kez gündeme getirdi. Sarı kırmızılı yöneticiler Gerets’le görüşerek, "Orta sahada lider oyuncumuz yok. Sizden Ceyhun’u bir kez daha düşünmenizi istiyoruz. Kendisi G.Saray’ın alt yapısından yetişen bir futbolcu. Mali yönden bize problem çıkarmaz. Siz evet derseniz, kendisini ocak ayında alabiliriz" dediler. Daha önce bu oyuncunun transferine şiddetle karşı çıkan Gerets’in, bu kez olumlu yanıt verdiği belirtildi. Ceyhun’un transferinde kararlı olan G.Saray yönetiminin, bu oyuncuya karşılık Ankaragücü’ne Marcelo Carrusca’yı takas olarak önereceği belirtildi.
Kaynak: Hürriyet
Al iste yalan haber boyle olur:mad: :mad: :mad: ustelik hurriyet gazetesi daha once ronaldinho fenere gelcek diye yanlis haber yapmisti oysaki o haber yalan oldugu cikinca hurriyet sok yasamisti:D :D :D :D
-
Ceyhun gibi topçunuz varmı bea. gelsin çok iş yapar sizde.şutları yeter walla:D
-
bu adamın bizim alt yapıdan çıktıgını hatırlayınca şimdi de takasının gündeme geldigini görünce üzülüyorum..
-
bu adam siirtte toprak diye bi oyuncuyla yanyana oynarken ben dünya yıldızı olur diyordum ama sanssızlıklar hatalar ceyhunun önüne geçti inşallah galatasaraydan önce trabzonspor alırda türkish marcelinhoyu izleriz :)
-
Artık Galatasaray transferleri üzerine iddia etmesinler. İddia kelimesini yasaklamak lazım, herkes iddia etmiş gidiyor..
-
çok bencıl bi adam bu ceyhun bence iş yapmazz gs de
-
kalsın ankaragücü nde orda kahraman olsun, uzak dursun bizden ;)
-
Ceyhunun gsye geleceiğini zannetmiyorum
-
-
Ceyhun topcu degil gs nin isine yaramaz.
-
Ceyhun'un yas almis basini Carrusca daha genc sallanirda bu kadarmi sallanir be hurriyet
-
sallıyorlar ceyhunun yaşı belli carrusca ile takası olur mu yaw
-
Tabi sallaiyorlar carusca hic biryere gitmiyecek gidersede satilcak
-
niye aldınız niye göndermek istiyorsunuz anlamak mümkün değil. bi gün bi haber çıkacak aziz yıldırım-özhan canaydın takası diye. en güzeli o olacak. nasolsa biri fenerliymiş öteki gsliymiş gibi davranıyo.
-
Valla ceyhun gelmesini isterim
Sonra carusca ile takas olmassa raziyim eger carusca gidip daha iyi yabanci gelcekse satilsin
-
ceyhun cok bencil bir futbolcu calim atmaktan ve sut atmaktan baska bildigi bisey yok,okadar büyük futbolcu olsaydi fenebahce onu niye gönderdi cünkü pas atmiyo,sirf calim ve sut.eger pas atmayi bilseydi su an türkiyedeki yeni hagi olurdu.benim ceyhuna benzettigim iki kisi daha var biri yusuf biride malatyali celil sagir.bunlarin ücüde ayni tipte futbolcular.
-
Ceyhun bundan iki sene once bizim halı saha macımızdan sonraki saatte maca cıkmıstı. Yakından gorme fırsatım oldu. FB deyken sorunluydu ayrıca yası da gecti. Kısaca GS ye fayda getirmez.
Eger haber dogru ise, GS yonetimine sormak lazım. Madem Ceyhun gibi bir isim dusunuluyordu Altan niye Rize'ye verildi?
-
inşallah gelmez. çünkü bencil.
-
ceyhun küçük takımların topçusu oldupunu ispatladı bikere ankarada çok iyi oynuyo ama galatasaraya gelirse her maç hasanla necatiyle kavga eder
-
hiçmi hiç gereksinimi olmayan takas olur bence
-
çok yetenekli ama büyük takım oyuncusu değil.
-
-
valla bana göre anadolu takımlarında çok iyi orta sahalar var.1ceyhun (fener aldı) 2yusuf(onuda aldı) 3mehmet çakır(g.birliğinde olduğu için yakında onuda alır)
-
Carrusca toplanıyor!
Carrusca toplanıyor!
Cim-Bom'un sezon başında Arjantin'den büyük umutlarla transfer ettiği sol kanat oyuncusu Marcelo Carrusca, Türkiye'den ayrılmak için artık gün sayıyor. Teknik Direktör Eric Gerets'in fazla şans vermediği genç futbolcu sarı - kırmızılı yönetimle görüşerek gitmek istediğini bildirdi.
Carrusca'ya, Arjantin'den üç, Meksika'dan ise bir kulüpten teklif geldiği öğrenildi. Galatasaray'da umduğunu bulamayan Marcelo Carrusca'nın ülkesine geri dönme düşüncesinde olduğu kaydedildi. Sarı - kırmızılı yönetim ise 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli oyuncunun durumu hakkında henüz kesin bir karar vermedi.
Bu arada Aslan'da bir günlük izin bitti. Sarı - kırmızılı futbolcular dün akşam basına kapalı olarak yaptıkları idmanla Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürdü.
Kaynak: Milliyet
-
aslinda kalmali. zaten kanat oyuncusu eksikligi var. arda birkac hafta dinlendirilmeli
-
Bu mantıkla hareket edilirse Galatasaray hiçbir zaman yabancı oyuncu transferinden satış yapamaz.
Neye nasıl dayanarak yollamayı planlıyorlar? Gerets'e dayanaraksa Gerets kalacak demek ve futbolcudan çok iyi anlıyor demektir,yönetim bu kararı kendi alıyorsa kim nasıl hangi vasıfla alıyor? Carrusca'ya sabretmek yok mu? Madem bu adamın şanssızlığı Arda'nın çok iyi olması ,o halde sabredilmeli,Herkes bir Ribery gibi patlayamaz...