Söyle TFF adalet bu mu???
Evet hüseyin'in samsun maçında iki sarı karttan kırmızı atılmasından sonra cezası 2 maç denildi ve sonra 3 maça cıkartıldı.Soruyorum TFF'ye adalet bumu direk kırmızı kart goren adama 2 mac iki sarı karrtan atılan adam 3 mac.Ama dogru biz anadolu takımıyız ne fark eder vurun gittsin.
Pekala soruyorum o federasyonda yada cezayı veren hangi kurumsa o kurumda bir istanbul takımında oynayan futbolcuya iki sarı karttan atıldı diye 3 mac bırakın 2 mac ceza verecek delikanlı varmı yada ADAM GİBİ ADAM varmı soruyorum.
Aksine verilen cezalar indiriliyor örnek okan buruk evet ornek daha cok aklıma gelmiyor şimdi adamların isimleri.
Zaten TSL'de iki kural kitabu var biri istanbul takımları için biri anadolu takımları için eeee o zaman ben bu ligden ne bekleyebilirim turk futboluna nasıl guven duyabilirim valla bana ne derseniz deyin isterseniz ayrımcı isterseniz fanatizm deyin ama burda haksızlık var eger dogru olan 3 macsa herkese verin yok değil 1 macsa o zaman herkese 1 mac verin.
Neymiş hakeme hakarek etmiş kardeşim 3 TV programındada konusuldu huseyinin dudakları okundu buu ben ve herkes gordu adamın agzından sadece "Ben ne yaptım" lafı cıktı.
Yanlıs anlamayın hüseyinin atılması dogru itraz etme hakeme ama ceza yanlış
EVET BİZ ADALETLİYİZ DİYEN BİR KISMIN UŞAGI OLMUŞ FEDERASYONA SOYLUYORUM ADAM OLUNDA ADALETLİ DAVRANIN BİRAZ ERKEK OLUN BE.