Tekke'den Trabzon'a Moral ve Destek
Trabzon'a Tekke morali
Trabzonspor formasını uzun yıllar giyip, kaptanlık unvanına kadar yükseldikten sonra Rusya’nın Zenit Saint Petersburg takımına transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke, eski takım arkadaşlarını ziyaret ederek, hasret giderdi. Bordo-mavili takımın Bursa’da kamp yaptığı Holiday Inn Otel’e gelen Fatih, arkadaşlarını çok özlediğini belirterek, teknik heyet ve oyuncularla uzun süre sohbet etti. Fatih’in bu ziyareti, futbolculara da büyük moral oldu
‘ÇOK ÜZÜLÜYORUM’
Ağabeyi Salih Tekke ile birlikte kampa gelen Fatih, takımın aldığı kötü sonuçlara çok üzüldüğünü ve uzakta olsa da her zaman onları gönülden desteklediğini bildirdi. Her takımın zaman zaman düşüş ya da kötü günler yaşayabileceğini ancak Trabzonspor’un büyük bir camia olduğunu ve bunun altından en kısa sürede kalkacaklarına inandığını vurguladı
DOĞAN’A DESTEK
Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan ile de bir süre görüşen milli futbolcu “Bundan sonraki karşılaşmalarınızı kazanarak, ligin ikinci yarısında hızla üst sıralara tırmanacağınızı biliyorum. Trabzonspor camiası sizin arkanızda. Hem taraftar, hem de yönetim sizden memnum. Bu takımı düzlüğe çıkartacak olan yine sizsiniz” şeklinde destek verdi.