[Genel] katılmak istiyorum
ben gebzede oturuyorum.Yaşım 17 ama tsl ve avrupa liglerini çok iyi takip ediyorum.2-3 sene öncede sitenize taktik paketi göndermiştim ve çok tutmuştu.Araştırma olarak bu çevredeki kocaelispor,darıca g.b.,gebzespor,kartalspor vb. takımları araştırabilirim.Taktik olarakta size çoğu noktada yardımcı olabilirim.Özellikle antrenörlerin kullanmış olduğu taktikleri oyuna çok güzel aktardığımı düşünüyorum.Data güncellemesi içinde yardımcı olabilirim.
Birde araştırma ekibine küçük bi eleştiri getirmek istiyorum.
Ergün Teber adlı oyuncu U19 şampiyonasında yıldız oldu.
Güven Varol adam 2 senedir takımının yıldızı ama hiç oyuna aktarılmamış(gerçi adam sezonu kapattı).Ama bu adam hep 3 büyüklerin gündeminde yer alıyor.
Gerçi hepimiz türküz dimi?Hiç bir şeyi fazla araştırmayız.Türkiye de Isaac Promise nin daha şu güne kadar bi tane yazarın bile araştırıp "Vay be!Bu adam için geçen sene man utd ile chelsea mahkemelik olmuş" bile demedi.
Bir tanede eleştiriyi sona yazim.Arkadaşlar Ankara araştırma takımınız hiç iyi değil.Asaşspor un maçlarını takip etmiyolarmı?Bu sene görüyoruz Erhan Güven,Mehmet Çakır,Kerem Seraş nasıl oyuncular.
Herkese bol fm li günler