ÖZÜR VE BİR İSTEK ( ADMİNLER LÜTFEN BAKSIN)
Selamun Aleyküm değerli Turksportal üyeleri ve adminleri...
Sizler ve bizlerin de bildiği gibi,bir Türkçe yama çalıntısı olmuş ! Ben ********'de herhangi bir forum yöneticisiyim,üye adımı vermek istemiyorum,çünki artık siteyi bıraktım,yani benim adımla o sitede birisi yok artık !
Buraya gelip bu başlığı açmamın sebebi,vicdanımın sesini dinlememdendir...Bu hırsızlığa vicdanım dayanmadı ve üye olarak bu başlığı açma istediğinde bulundum.Bilmiyorum,belki doğru,belkide yanlış yaptım..
Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum...
Buraya,sizlerden Özür Dilemeye ve Helallik almaya geldim,Çünki ortada bi kul hakkı olduğunu düşünüyorum...Yamanın çalınmasında KESİNLİKLE bir emeğim ve haberim olmamıştır...Belki sözüme inanmayabilirsiniz ama,ben buraya yalan söylemek için gelmedim !
Bundan önce de yama çalıntıları olmuş diye duydum,onlarla benim herhangi bir alakam yoktur...
Aslında bu başlığı açmayıp site yöneticileri ile görüşmeyi istedim,ama maillerini bulamadım ve son yol olarak bu yolu seçtim...
Bu sitedeki üyelerin ve yöneticilerin duyarlı insanlar olduğuna inanıyorum,zaten inanmasam bu başlığı açmazdım...
Benim yanımda birkaç arkadaşım var pişman olup ******** yi bırakan,razı gelirseniz onlarla görüşün,eğer sesime kulak verip bu başlığı silmesseniz onlarla görüşebilirsiniz...
Ben yarında girip bu başlığa bakacağım,umarım verdiğiniz cevaplar olumlu olur...
Hakkınızı helal edin !
İnşaAllah yeniden görüşürüz...
Unutmayın;
Affetmek Büyüklükdür