-
türkçe yama sorunu
RUN_TİME ERROR 76
PATH NOT FOUND
HATASI VERİYO.BU OYUNA BAYILIOM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN.YORUM YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİN
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
-
arkadaşım niye aynı iki konu açıyon ya ille ceza almak istiyon sen
-
Arkadasim Az Önce Yanlis Yere Yazmisim Sen Uyardin Ama DÜzelttİm
Ama Bana Yardim Edecenmİ
-
arkadaşım ben forumdaki herkese bilgilerim ışıgında yardım etmeye çalışyorum bak yeni mesajlara benim mesajlarla dolu bensana yardım etmeye çalışıyorum sen sor sorunu ama uygun bi şekilde şimdi sor sorunu
-
Ben TÜrkÇe Fm 2007 Dosyasini İndİrdİm.tÜrkÇe Fm 2007 Çalistir Dİyom Tam Acilacakken
Run_tİme Error 76
Path Not Found Dİye Bİr Hata Verİyo.benİm Ne Yapmam Gerekİyo.yardim Edersen Sevİnİrİm.:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
-
senin diger oyunlarla ilgili dosyaların var o dosyaları userden uzaklaştır hatta hepsini sil
-
Bİraz Daha Detayli Aciklarsan Sevİnİrİm
-
cumhurcum bu oyunlardaki user belgelerinin hepsinin aynı oyunun olması gerekli anlatabildimmi?
-
Saool Anladim
Oldu :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) :d :d :d :d :d :d :d :d :d
-
-
Oldu Sonra Kapattim.tekrar Acayim Dedİm Gene Ayni Hata Verİldİ.:( :( :( :( :( :( :( :(
-
abicim beni anlamadın sen
sen bundan önce ne oynuyodun?
-
Fifa Manager 2007 Oynuyodum
-
-
-
işte sorun orda hemen sil 2006 yı ve 2006ya ait bütün bilgileri
sorun orda
-
Sİldİm Ne Var Yok Ama Gene Ayni Hata Verİyo.acaba Baska BİŞey Mİ Yapmak Lazim