En başarılı defans oyuncunuz ve defans kurgunuz nedir?
Açıkçası adamların takiling ve markingine aldanıp çok transfer yaptım ve hayal kırıklığı yaşadım
en sonunda Arakaki adındaki abimizi buldum defansın soluna sao paulo dan genç bi eleman var 21/23 yaş arasında ismi fabio santos gibi bişiydi sanırım şuan hatırlamıyorum bu iki adam sağlam oyuncular özelliklede türkiyede sol kanat sıkıntısı çekiliyo editor kullanmadan oynuyasanız bu 2 defans oyuncusu çok sağlam ayrıca brezilyadan levi diye genç bi yetenek var dm/mc oynuyo o arkadaşıda ön libero oynatıyorum yediğim gol sayısı bayağı azaldı defans sağı hamit ve cihan arasında seçim yapıyorum ama defansın ortasında arakakinin yanında oynatacak adam bulamıyorum işte bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum son söliyeceğim şey ise palermo(ita) takımında ii oyuncular var isterseniz bi bakının
iyi bir taktik ama ben sevmiyorum
aslında iyi bir diziliş ama oyunda pek başarılı olamadım ben bu taktikle
onun için hep iki forvete dayalı dizilişleri tercih etmek zorunda kaldım.
bi kere defans beklerinin çok çok çok iyi olması lazım. çünkü rakip atakları durduramıyorsun.
kanatlardan gelirlerse kesin ortayı yapıyorlar.
ayrıca forvetinin de çok mücadeleci hava toplarına çok hakim ve aynı zamanda dribling yeteneği olması, tek vuruşlarda çok iyi olması lazım. yani süperman olacak. kesinlikle anelka değil.