10 Mart 2007
Fenerbahçe - Konyaspor
yorumlar ne arkadaşlar eğer bu maçıda alamassak varsın kayseri şampiyon olsun zico git artık gittt....
Printable View
10 Mart 2007
Fenerbahçe - Konyaspor
yorumlar ne arkadaşlar eğer bu maçıda alamassak varsın kayseri şampiyon olsun zico git artık gittt....
sıvas maçından daha zor olacak maç ortada gibi duruyor
fb kazanacaktır bence......
bu konuyu bekliyodum eğer fener fener gibi oynarsa alır ama konyanın ts2.yarıdaki oyunu süperdi öle oynarsa zor
Konyaspor un ne yapacağını kestirmek gerçekten çok zor. Ancak sivas maçı sivas ın farklı üstünlüğüyle bitmesi gerekirdi belki de. mehmet o kadar çok gol kaçırdı ki ... başarılar ne diyelim...
Tuncay - aurelio - appiah - Mehmet
ortasahamiz su sekilde olursa yenemiyecegimiz takim yok turkiyede...
Inat etme artik zico...
bu haftada kazanamazsak kötü olacak..
artık bu mactada kayıp olursa buyuk olaylar olur takım içinde... inşallah artık oyuncular anlamıstır işin ciddiyetini
konya iyi oynayan bi takım ama bu amçı fener alır diyorum.Alamazsa cok karısır ortalık yani.Ancak konya yabana atılmamalı.
hey gidi süper lig ne hallere gelmiş ya .. f.b kendi evinde konyayla oynuyor ama artık kimse kesin alırız diyemiyor ... bu diğer galatasaray ve bjk içinde geçerli ....
3 büyüklerin havası eskidendi.. Hepsi bir yıldız gibi sönmeye başladı..
Fenerbahçe açısından zorlu bir maç olacaktır. Konya ilk 5'e girmek istiyor.. Bu bakımdan düşünürsek en kötü beraberlik diyorum..
Her hafta 'FB bu hafta kazanmak zorunda' diyoruz ama kazanamıyorlar.Konya gerçekten iyi bi takım.FB golü erken bulursa Konya'yı çözer.Aksi takdirde ilerleyen dakikalarda zor anlar yaşayabilir.Ben yinede Fener'in kazanacığını düşünüyorum.Skorda 2-1 olabilir...
sivas macindan daha zor olur maci konya kazanir ve ya berebare biter
Aslında iki takımında kazanmasın isterim. Sonuçta ikisinide tutuyorum. Kim kazanırsa benim için fark etmez.
Şuan ki tabloda çok iyi bir futbol oynayan, maç boyunca akılcı davranan bir takım olan Konyaspor buradan galibiyet ile ayrılabilir. Ama Konyaspor F.Bahçe'yi tarihi boyunca iki kez yenmiş ve ikiside evinde olmuştur. Fenerbahçe kendi evinde ki üstünlüğünü devam ettirirse bu maçı kazanabilir. Fenerbahçe içinde iyi bir kurtuluş olur. Bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. İki takımada başarılar.
aykut hoca iyi çözer feneri bakalım zico inat edipde yıldızlarını yine sahaya sürecekmi
Fenerßahçe ßu Hafta Konyayı İnş.ALLAH Yenicek..Zaten Yenemezse Zicoya YoL verirler..!
bence berabere bitecek...
Bence de berabere bitecek bu maç ..
Zico'ya rağmen 3-1 alacağız.
Berabere biter..
berabere veyatta fb alır. ama gönlümden bu maçta beraberlik çıkcakmış gibi geliyo.
bu mactan kotu sonuc alınsa bıle zıco gıtmez
su kotu gunlerde taraftarin samandiraya gelmesi, kulup icinde birlik yemekleri ve baskain atvde ben 4-3'luk macin taraftarini sitiyorum demesinden sonra
bu mesajlarla bu morala cok rahat geceriz gibi gozukuyor...
Valla fenerbahçenin ne yapıp edip bu maçı alması lazım.
Geçen Maçıda ALması Lazımdı Ama ALamadı Zico Varken Zor ßiraz..!
Yönetimde de Zicoyu Şuan Gönderecek Yürek Yok işte :)
Keşke gönderseler.Bu gidişle takım mahvolup kalıcak.