Oyuncunun size gelmesini saglamak...!
Problem:
Bir oyuncuyu cok istiyorsunuz paraniz var teklif yapiyorsunuz kulup kabul ediyo ama oyuncu size gelmiyor. Nasil gelmesini saglarsiniz ?
Cözum:
Almak istediginiz oyuncunun kulubune yada managerine övgu yagdirin 3 sefer ve 1 er hafta aralikli. Daha sonra oyuncuya tekrar teklif gonderin oyuncu kabul edecektir.
Kaynak:Isvec genc managerler dernegi tarafindan denenmis ve defalarca uygulanmistir..Iyi oyunlar
Adamlar Bana Neden Gelmİyor Acaba
Arkadaslar MANU ile oynuyorum 2012-2013 yılındayım bu sırada aldığım kupa sayısı 5 filan hiç şampiyonluk yaşamadım takımı komple değiştirdim Wayne Rooney ve Cristiano Ronaldo bide Kuzchask (yedek ) hariç tüm takımı değştirdim yaş ortalaması 19 filan belki de şu an meyvelerini toplamaya başlıyorum geçen sen Şampiyonlar ligini kazandım yeni sezona giridm ve istediğim takımı istediğim anda yenebiliorum.Bütçe desen tüm futbolcuları satıp yerine gençleri aldım hepyani paranın gözüne vurdum transfer bütçem 400 kusur milyon sezon başında hucumdaki ikili forvetlerimin arkasındak ki oyuncuyu 100 milyon $ real e sattım sonra içim cız etti ama para tatlı gelid ilk başta şimdi o oyuncunun yerine sergie **uero isityorum madridli adam gelmiyo milan da portolu anderson var o da gelmiyo en son arsenalli teo walcott a teklif getirdim 230 milyon $ istediler alın dedim gözünüz para görsün kulüp tamam dedi oyuncular gelmiyo ama ama teo da sinrlendi antrenöre beni nasıl satarsınız diye oyuncu hakkında övgü dolu sözler söylüyorum bi fayda etmiyo nası bi yöntem uygulamalıyım yaw