-
Rüştü gün sayıyor
Fenerbahçe'nin milli kaleci Rüştü Reçber sahalara dönmek için gün sayıyor.15 Kasım 2006 tarihinde İtalya'nın Bergamo şehrinde oynanan İtalya - Türkiye dostluk maçında sakatlanan ve o tarihte bu yana sahalara uzak kalan Rüştü'nün artık sakatlığında son periyoda yaklaşıldı. Dizinden geçirdiği ameliyatın ardından tedavisi süren uygulanan Rüştü'nün 10 gün içinde takım ile çalışmalara başlaması bekleniyor.
Tecrübeli file bekçisine bu süre zarfında geçirdiği ameliyat ve tedavi programının yanısıra özel bir kaleci antrenman programı da uygulandı. Milli file bekçisinin bu antreman programını 10 gün içinde tamamlayıp takım ile çalışmalara başlamasından sonra 31. haftada oynanacak olan Beşiktaş maçına yetişebileceği ifade edildi.
-
Büyük Kaptan dönsün artık ama bu sezon forma giyebileceğini zannetmiyorum. Kendini toparlaması zaman alır.
-
Dönsün ya Haziran ayındaki önemli maçta ihtiyacımız var Rüştü 'ye...
-
Bence şimdilik Serdar bize yeter..
-
Kendisini biraz daha toparlasın Forma şansı bulacaktır..Döndüğüne Çok sevindim. :)
-
InsAllah bir an önce iyilesir.. ona ihtiyacimiz var..
-
Serdar oldukça formda ve kendini geliştiriyor gitgide...
Eğer Rüştü tekrar kaleyi devralırsa.Serdar'ın da sonu Volkan gibi olabilir...
-
-
Serdar'a da alışmıştık hani. Ama Rüştü bence bu sezon oynatılmamalı refleks kaybı yaşamış olabilir. Seneye kaleye geçmeli Serdar ile bu sezon devam.
-
Rüştü bakalım kaleyı serdardan alabilecekmi
-
su anda alamaz. fakat seneye ne olur bilinmez..
-
Rüstünün dönmesi çok güzel olur. Bu sezon yetişemesede gelecek sezon Fenerbahçe kalesinde Rüştü olacaktır.
-
Ozledim Rustuyu yaa...Ama bu sene forma giyebilecegini zannetmiyorum.Zico kalan haftalarda Serdara sans verecektir...
-
-
Rüştü'nün bu halinden bile 2'şer adet Serdar ve Volkan çıkar...
-
serdar iyi gidiyo biraz daha dinlense olur
-
Serdar'da bayağı form tutmuştu ama umarım rüştü hemen kaleye geçer:D
-
Serdar iyi Rüştü yedek kalır