-
Türkiye-Brezilya
A Milli Futbol Takımı Brezilya ile 5 Haziranda Almanya'da yapacak.Dortmund'un Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak ve karsilasma Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak.
Türk milli takımına 17 yıl hizmet veren Tugay Kerimoğlu Türkiye-Brezilya maçında son kez milli formayı giyecek.
-
bence bu maçıda kaybedeceğiz
-
Maca gidebilirim.Dortmund buraya yakin :)
Eger oyuncularimiz istekli olurlarsa beraberlik alabiliriz.Yok bosna macindaki gibi oynayacaksak hic cikmayalim maca,rezil olmaktan iyidir.
-
büyük bir ihtimalle kaybederiz gibime geliyor.
-
Bu moralle bence de kaybederiz. Ama kazanmamızı isterim.
-
Bence, herkes vizyon için oynayacak ve dünkü maçın üstü bu şekilde kapatılacak.
-
Skor önemli değil, kim kazanırsa kazansın da adam gibi maç izlemek istiyorum ben yav.. (:
-
Bosnada ki gibi oynayacaksak hiç maça biLe çıkmayaLım.Ama ben dün`e göre daha farkLı hava ve atmosferde çıkarız gibi geLiyor bana maça.Herkes bu mağLubiyeti unutturmak isteyecek.Ben miLLi takımımızdan gaLibiyet feLan istemiyorum sadece iyi oyun istiyorum.İyi oynasınLar yeniLseLerde o zaman gam yemem.
-
Brezilya karsisinda kaybederiz maalesef. :(
-
Bosna maçını unutturmak için oynarız bence.Galibiyet bekliyorum.
-
güzel maç olur diye tahmin ediyorum fatih hoca hakan,rüştü gibi tecrübeli oyuncular oynatmaz inş. gençler bize daha iyi futbol izlettirir
-
Maçın hiçbir önemi yok ister 50 tane yiyelim farkekmez sen Bosna'yı yenemedikten sonra...
-
İyi futbol oynayıp geleceğe dair fikirlerimizi olumluya çevirsinler yeter.Galibiyet beklemiyorum.
-
http://img395.imageshack.us/img395/4296/ads305zgp8.jpg
Colin Kazım ilk 11'e
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bosna yenilgisi için üzgünüz ama grubun en iyi takımı hala biziz" dedi. Dortmund'da basına konuşan Terim, "Şüphem yok, iyi top oynayan bizdik. Ama bazen bütün istemediğiniz şeyler bir araya geliyor. Grupta bize ancak biz rakip oluruz" derken yarın Brezilya ile oynayacağımız özel maçın da önemine işaret ederek, "Bu maç tam 80 ülkede naklen yayınlanacak" diye konuştu.
COLIN KAZIM İLK 11'E
Terim, "Brezilya ile her zaman oynanmıyor. Bu önemli bir prestij. Buradan çıkaracağımız tecrübe ve dersler önemli. Aynı zamanda Tugay'ın da veda maçı. Ayrıca cezalı maçlarımızda stadın dışında bize destek veren gurbetçilerimize de jest yapmak istedik" dedi. Ümit Milli Takım'dan Colin Kazım, Nuri ve Serdar Kurtuluş da dün kampa dahil edildi. Terim'in Colin Kazım'ı 11'e alması bekleniyor.
04.06.2007
Kaynak : Sabah
-
Bosna maçında da iLk onbirde başLasaydı yada ikinci yarıda ümit karan iLe birLikte oyuna dahiL oLsaydı maçı daha da farkLı çevirebiLirdik.Fatih hocanın akLı başına geLiyor sanırım yavaş yavaş.
-
Kazanırsak dünyanın dikkatini çekeriz.
-
Kazanmaktan çok eksiklerimizi görsek daha iyi bence.Sanırım yine vazgeçemediği oyuncularla oynar Fatih Terim.Yenilik yapma isteği sıfır adamda.Umarım yararlı bir karşılaşma olur milli takım açısından.
-
Arda oynasında piyasa yapsın:)
-
Macin fazla bi onemi yok.Bosna macini unuttururlar insallah
-
Arda ve Tuncay kendilerini bu maçta göstermeliler.Maça gelince Brezilya tam kadrosuyla gelmiyor.Maçın ne olacağı belli olmaz.Edu oynar umarım.
-
Brezilya maçı Meyer'in
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yarın Brezilya ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.
Meyer'in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Mike Pickel yapacak.
Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Peter Gagelman.
-
tüm oyuncular için vizyon inş güzel oynarlar
-
http://www.youtube.com/watch?v=iaY_pPeDBOM
Nerde eski Brezilya..
Juninho olsa dağıtırlardı bizi.. :zuhaha
Ama şimdi biz yeneriz .
-
0-0 biter sıkıcı bi maç olur
-
Eskiden hangi Brezilya gelirse gelsin kesin yeniliriz derdim ancak şimdi öyle bir şey diyemem ülke futbolumuzun geliştiğini görebiliriz burdan
-
Hazırlık maçlarını küçümseyemelim. Geçen yıl Almanya'yı yendik birden eski itibarımızı kazandık. Brezilya önünde iyi bir oyun ile güzel bir skor elde edersek bütün yaz biz konuşulabiliriz.
-
Brezilya'nın kadrosu daha dirençli ve yetenekli gençlerden oluşuyor.Özellikle oynarsa Daniel Carvalho'yu izlemek güzel olacak. Son maçtan sonra millilerimize pek güvenemiyorum ama böyle maçların havası farklıdır hazırlık maçı bile olsa sonuçta rakip Brezilya.
-
brezilya heralde as oyuncularıyla çıkmayacak.bu da maçın zevkini kaçıracak
-
82 ülke kanalı canlı olarak gösteriyor. Bir kazanırsak bütün dünya bizi konuşacak demektir.
-
Insallah Umut, Serdar Kurtulus, Serdar Kulbilge, I.Toraman, Nuri, Kazim gibi oyunculara bari bu macta sans verir F.Terim, cunku bunlar oynayan bazi oyunculardan daha fazla hak ediyor bu sansi.
Brezilya'da Jo ve Elano'ya dikkat derim, Jo 2-3 sene icerisinde dunya klasinda bir forvet olacak, Elano da cok cok kaliteli bir oyuncu.
Maca gelince, bence bol gollu ve zevkli bir mac olur ve buyuk ihtimalle kaybederiz.