`We are the best Nottingham Forest`
http://kassiesa.com/uefaclubs/images...ham-Forest.png
Nottinghamda yasayan bir grup isadami nottingham foresti eski gunlerine dondurmek icin Sherwood Platformu adinda bir olusum kurarak kollari sivadilar
http://www.nottinghamforest.premiumt...E400690,00.jpg
Ilk olarak efsane teknik adam brian clough un mezari ziyaret edildi dualar okundu. Ardinda nottingham carsisinda esnaf tarafindan Clough ruhuna lokma dagitildi. Sherwood Platformu baskani Robin Hoood bundan boyle zenginden alip fakire verme doneminin bittigini, zenginden alip Nottingham Forest a vermek gerektigini belirtti.
carsida toplanan yaklasik 55000 taraftar hepbir agizdan `I will always love you` ve ` we are the best we are the best nottingham forest` sarkilari esliginde city ground da takimin antremanini izlediler.
Antrenmanin ardindan klup baskani nigel doughty le gorusen robin hoood yaptigi aciklamada teknik direktor colin calderwood un notts county formasiyla cekilmis fotograflarini gostererek boyle adamlardan bize hayir gelmez eger eski gunlere donmek istiyorsak gercek nottingham forestli basariya ac bir teknik adam bulmaliyiz dedi
http://www.sporting-heroes.net/files...50414_NF_L.jpg
Colin calderwood county formasiyla cok sevincli
Sherwood ormanlarinda mangal keyfi
http://www.fotomac.com.tr/i/logo_ani.gif
Kucuk John aslinda Turk
Robin hoood gercekte nottinghamli bir forest fanatigi ve nottingham forest takimini eski gunlerine dondurmek icin kollari sivadi ve takimin basina bir turk menejer getirdi. Biz de fotomac ekibi olarak ekibi olarak sherwood ormanlarinda mangal yapan robin hood ve kucuk johnla roportaj yaptik.
FOTOMAC: Sayin hoood gercek robin hood la akrabaliginiz var mi oncelikle onu sorayim.
R.H.: Biz sulaleden nottingham cocuguyuz dedem cok sevdigi icin soyadi kanunu cikinca hood soyadini almak istemis nufus memuru da yanlislikla fazladan bir o eklemis hikaye budur. Aslen nottingham ticaret odasi baskaniyim il avam kamarasi uyesiyim. 4 cocuk 3....
FOTOMAC: Peki sayin hoood onu anladim da nereden cikti bu kucuk john kim bu adam.
Ozgur: Hoop bilader ne demek kim bu adam ayip oluyo..
R.H.: Tamam john sakin ol.. ben anlatayim. Hikaye uzun ama ozet geceyim. Bu arkadas turk adi ozgur malum robin hood luk yaptigimiz icin kendisi de bize yardim edeck biz de esrarengiz olmasi icin ona kucuk john dedik.
FOTOMAC: Arkadas amma kumpanya cevirmisiniz onu birak sen esas isi anlat bu adami niye 150 yillik takimin basina gecirdin bi suru `sir` dururken. Sirk mi burasi.
Ozgur: Robin abi ne diyo bu ya. Tutma beni.
R.H.: Tama tama sakin ol din kardesisiniz gurbet elde ayip.
Ozgur: Kardes kardesi gurbette .. tobe tobe ..... Bak arkadasim benim askerde Veli bascavus vardi Karisi cezayirli oglu da askere gitmesin diye cezayir vatandasligina gecmis bizim de ordan onundla tanisikligimiz var adi Hamza Bencherif. kendisi forest academy cikisli nottingham forest da altyapida oynuyo bana altyapida oynarmisin dedi. Ben de cok teklif olmasina ragmen ormanlik ortamdan dolayi nottingham foresti sectim.
R.H.: Ne altyapisi olum sen bizim yeni menejerimizsin artik yok altyapi maltyapi. Ben anlatayim kardesim. bak bu arkadas hamzayla geldi kisa zamanda gerek delikanliligiyla gerek muhabbetiyle tum nottinghsm halkinin ve kulubun sevgisini kazandi. Bu sevginin karsil;ikli oldugunu gorduk kendisinin basariya ac yetenekli bir menejer oldugunu hissetik ve uzun vadeli olarak nottingham foresti eski gunlerden daha ileri tasimak icin kendisine takimi teslim ettik. Ona inancimiz tam. Bir de bu raki sigara yuzunden futbol oynamasi da zor du zaten.
FOTOMAC: Neyse tesekkur ederim size basarilar.. Yuru sabri kacalim nottinghamin delisi meshur diyolardi zaten 150 yillik klubu coluk cocugun eline vermisler yok muhabbeti iyimis yok delikanliymis birak alla sen.
Biliyom baya gereksiz uzun oldu ama yazdiktan sonra silmedim okumazsaniz bile kizmayin kinamayin yakinda ss lerle suslenecek uzun bir kariyer bekliyor hepinizi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.photopress.ch/thumbnails/...07229143DD13B4
isvicrenin super genc yetenegi charles andre doudin sherwood milli parkinda robin hood ve kucuk johnla yaptigi mangal partisinin ardirdan kendini 2011 e kadar forestli yapan imzayi atti.
Lazio ve deportivonun kendisiyle ilgilendigi bilinen genc futbolcu nottingham in elini cabuk tuttugunu belirtti.
Robin hood ve kucuk johnla yaptigi mangal partisinin nottinghamdaki kolej havasinin bir gostergesi oldugunu aciklayan doudin kendisi icin onemli olan kardeslik dostluk ortami oldugunu ve bu ortamin fazlasiyla nottingham bulundugunu soyledi.
Kucuk john ise doudinin futbol yeteneklerini otesinde bir muhabbet insani oldugu ve onu transfer etmelerindeki en onemli sebebin bu oldugunu basarinin da bu muhabbet sayesinde gelecegini transfer bombalarina devam edecekleri ancak takimin huzur ortamina katkida bulunacak isimleri tercih ettiklerini messi transferinden de bunun icin vazgectiklerini bildirdi.:icon_smile::icon_smile:
Kucuk John ForestTV nin sorularini cevapliyor.
FTV: ozgur bey bu aksam konugumuz oldugunuz icin cok tesekkur ederim.
Ozgur: sadece kucuk john deyin daha samimi olsun.
FTV: Peki kucuk john nottinghama gelisinizi konusalim isterseniz.
Ozgur: Bosverin bunlari su an buradayim onemli olan da bu zaten.
FTV: Evet. Nottingham Forestta suan mutlu musunuz.
Ozgur: Ben mutluyum nottinghamin havasi suyu bambaska. Takimimizinn ligdeki gidisi su an kotu gorunse de yakinda iyi bir form yakalayip cikisa gececegiz.
http://img521.imageshack.us/img521/5...ture009dh7.jpg
FTV: Takim su anda dusme potasinda ligde evinde galibiyeti yok takimdaki sorun nedir.
Ozgur: Takimimda tek sorun daniel fox un vejetaryen olmasi yuzunden mangal partilerine katilamamasi. Ama annesiyle konustum artik onun icin patlican kozluycez kendiside bundan boyle bizimle olacak.
FTV: bunu disinda kotu performansin sebeleri neler. Taraftar taktiklerinizi elestiriyor iktikrarsiz sonuclarin takimin moralinin bozdugu soyleniyor.
http://img521.imageshack.us/img521/1...ture010qd6.jpg
Ozgur: Benim nottighama gelis sebebim ve benden beklenilen sey tak olarak takimi uzun vadede basarili yapip eski gunlerden daha iyiye goturmek ben sonuca yonelik bir menejer degilim. Ben nottingham a yeni bir futbol anlayisi monte etmek uzereyim bunun adaptasyon surecinde oldugumuz icin bu sonuclar normal. Yakinda devrim niteliginde gelismeler gorulecek ingiliz futbolunda.
FTV: Oncelikle takimda degistirmek istediginiz seyler neler.
Ozgur: Cok cabuk gol yiyoruz. gol yollarinda olk basta etkisizdik fakat simdi daha iyiyiz . Zaten forvet hattimiz cok iyi doudin ve roberto holsenin de gelmesiyle bol alternatifli bir forvet hatti olusturduk. Zaten Tyson in formundan da memnunun. Bu work permit olayi defansain gobegine takviye yapmami engelledi. Bi de hamza kari kiza cok daldi formu dusuyo....
FTV: Ohm. Ohm.
Ozgur: Gcik mi oldun al su ic. ne diyodum. Hamzanin kari kizdan basini kaldirmasi lazim kaptan yaptik adami genclere kotu ornek oluyo.
FTV: Transferlere gelelim doudin bombasini patlattiniz ama forvet hatti guclu olan bir takim icin gereksiz transfer olarak goruluyor. Takima gereken takviyeleri yapamadiginiz soyleniyor.
http://img521.imageshack.us/img521/8...ture008uv2.jpg
OZgur: ben de onu diyom iste work permit alamiyom ki. ruud espen ve fox un yanina bir de defandin gobeginde bi adam alsak lokum gibi takim olacaz. Ama burdan taraftara sesleniyorum aralik ayinda cok bomba bir transfer yapiyoruz futbolcuyla anlastik simdi ona ev bakiyoz. Adini soylersem yer yerinden oynar.
FTV: Ipucu verseniz ..
Ozgur: tamam tamam soyluyorum.Diego Gavilan
http://www.sports.fr/fr/football/ima...eurs/12332.jpg
FTV; Hadi canim. future transfers in ss inin koymadan inanmam.
Ozgur: yalan borcum mu var la koymuyom ss i gelince gorurusun tipe bak yaw..
FTV: Neyse sinirlenmeyin canim. Bomba elinizde patlamaz insallah. son olarak burdan forest taraftarina soylemek istediginiz bir sey var mi.
Ozgur: Bizim oralar da bir laf var `ORMANI BEKCI DEGIL SEVGI KORUR` . Annadin sen onu.
FTV: he he.. ``olum manyak mi bu adam len.. 150 yillik klub gidiyo kumeye bu ne diyo``. Hadi kucuk john hadi gorusuruz...
Ozgur: ha son bi sey soylucem taraftar dernegi baskani kasap naycila
(nigel yaziliyo) haftasonu mangal yapacaz bonfileleri terbiyeye yatir ben aksam idmandan sonra alcam. hadi eyvallah..
Oyunbaz agaclarin zafer cigliklari sezon 2 final.
Arkadaslar 2. sezon da bitti tafsilati asagidaki roportajlarda. Roportaj lari kisa tutucam 3.sezon icin yeni bir isim ariyorum bilginize. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem isim hem de takim icin.
03/01/2008 Persembe saat 21:30
FTV: Evet sevgili kariyer takipcileri ozgur bey ile nottingham daki 2. sezonunun 1 yari degerlendirmesini yapacagiz. Iste puan durumunun ss i.
http://img123.imageshack.us/img123/8274/111qf8.jpg
FTV: Evet ozgur bey buyrun degerlendirmenizi alalim.
Ozgur: Her seyden once Forest TV yi kutlarim 9 gun sonrasinin lig tablosunu hazirladiklari icin :icon_smile::icon_smile:. Bu sezonu acarken oyunbaz agaclarin zafer cigliklarini duyacagiz demistim, galiba bu tablo da bunun gostergesi. 21 transferle iyi bir takim olusturduk ancak halen taktik anlayisi oturtamadik o yuzden bu sezon bizim icin adaptasyon sureci olacak. Seneye esas ozlenen oyunbaz agaclari tum ingiltere ve birlesik krallik konusacak. Benim asil beklentim tablo deil takimin taktiginin oturmasi.
FTV:Baskanla aranizda surtusme oldugu soyleniyor.
Ozgur: Bunu zaten bu topicte kariyer hikayemi takip eden herkes biliyor. Bizim surtusmemiz ikimizin de nottingham forest i cok sevmemizden ve daha ileri goturmek istedigimizden. Bu yuzden bu surtusmeler olmasa hem baskan hem de ben takimdan memnun olmus oluruz. Ama ben ve baskan dahil tum nottingham takimi cok ileri duzeyde gormek istiyor. Bunun icin calisiyoz.
FTV: Saolun.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3/5/2008 16:45 City Ground, Nottingham
Ozgur: Olmaz boyle sey arkadas ya olmaz be.
Baskan: sakin ol bilader bak FA yetkili sana bakiyo ceza veririler.
Ozgur: Butun ingiltere duysun 150 yillik klube yapilir mi bu be.
Tribunler `Sen sampiyin olmasen de kaplari almesen de i lav yu iste var mi diycaan....`
Ozgur: Tamam cocuklar duygulandirmayin beni lan naycila (taraftar dernegi baskani bkz. onceki roportajlar) bak be herkese ezberletmis tezahurati. Ingiliz aksaniyla bi baska guzel olmus.
Tribunler `Ozgur kam hiyir (come here) yumruk on eyir (on air)`
OLEEY OLEEY OLEEEEEEEEY ALKISLAR.
FTV: Evet sevgili seyirciler bugun city ground da huzunlu bir sezon filnali var. Tribunlerde huzunle karisik cosku coskuyla karisik zafer cigliklari duyuyoruz bu coskunun mimari yanimizda.
Ozgur: Evet sizlerde goruyorsunuz. Butun nottingham biliyor ki son 4 haftada yasananlar nottingham a karsi oynanan tezgahlar sadece bizim championship e cikmamamiz icindi. 4 haftada kaybettigimiz 11 puani bizden calanlar sunu bilsinler ki bu takimin amaci championship e cikmak degil tum ingiltere yi sallamak ve bunu karsisinda kimse duramayacak.
Tribunler: Ozgur sen our everything... ( herseyimizsin)
http://img123.imageshack.us/img123/4484/121jk5.jpg
FTV: Artik bu zafer cigliklari gelecek sene icin isyankar haykirislara donusecek diyebilirmiyiz.
Ozgur: Aaaaa. ne guzel oldu len. Sair misin muhabir misin helal sana gel opiyim alnindan. MUCCK. Bak bu gelecek senenin slogani olabilir bunu naycila soyleyim tribunde isyankar agaclar diye grup kursun. Gelecek senenin sloganida oyunbaz agaclarin isyani olabilir. Forumda ilgi gorurse bu da 3. sezonun adi olur. (SIZLER YINE SLOGAN TAYSIYELERINIZI YAZMAYI IHMAL ETMEYIN)
FTV: Lig bitti ozgur bey yedinci sirada tamaladiniz ve championship sansi seneye kaldi.
http://img123.imageshack.us/img123/2075/131ex1.jpg
Ozgur: evet ligi yedinci sirada bitirmemiz saglandi demek ki icimizden cikardigimiz irlandalilar verilen savas yetmemis. Disimizdaki irlandalilarla da savas vermemiz gerekiyomus. Kimse bana kizmasin ben dogrulari soyluyom ki FA de ses cikarmiyo 4 haftadir.
FTV: Bu seneyi birakalim isterseniz gelecek sene planlarini konusalim takimda ne gibi degisiklikler gorecegiz.
Ozgur: Valla kardesim takimimda bu sene cok degisiklik yaptim ortalik corbaya dondu yoksa zaten kopar giderdik biz ligde de kupalar da da. Seneye minimum transfer maksimum tat yapcaz Pepsi Max hesabi. Paint trophy dir lig kupasidir FA cup tur Lig 1 dir hepsinde iddialiyiz annadin mi.
FTV: Tesekkurler roportajlarimiz devam edecek hazirlik kampinda gorusmek uzere
Yorumsuz birakmayin anam.. Cok uzuluyom bak.
UNUTMA ORMANI BEKCI DEIL SEVGI KORUR.
AGACI SEV YORUM YAZ....