arkadaslar googlede falan o kadar araştırma yaptım ama gene bulamadım.acaba siz yardımcı olurmusunuz.cm 0304 ü turkceye cevirme programı nedır.varsa biri bana gonderebilir mi yada nasıl yapılacagını anlatabilir mi
Printable View
arkadaslar googlede falan o kadar araştırma yaptım ama gene bulamadım.acaba siz yardımcı olurmusunuz.cm 0304 ü turkceye cevirme programı nedır.varsa biri bana gonderebilir mi yada nasıl yapılacagını anlatabilir mi
kasparov bey ne yapacağınızı öğrenebilir miyim ??? Kendi sitenizde vardı diye hatırlıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eminim nasıl yapılacağını da biliyosundur..
sizin sitenizde var mı dedin yoksa bana mı oyle geldı?benim sitem yokki....ayrıca bilmiyorum....bilsem herhalde hangi programla yapılacagını ogrenmek istemezdim
yiko'yu nerden tanıyorsun peki ?? yiko'nun mod'luk yaptığı sitede sende varsın sadece kasparov nickiyle. Hatta Cm0304 ten ' de iyi anlıyorsun nasıl oluyor da türkçeleştirmeyi bilmiyorsun hayret doğrusu ayrıca sizin site de trkçe paketi var burada neden soruşturdun merak ettim dğrusu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Korayı nerden tanıyorsun peki ??
evet doru haklısın ama benım sitem yok ki....sen sizin site diyosun.takıldıgın site desen daha doru olur.eğer benı ordan tanıyorsan sende hem burdasın hem orda...neyse sadede gelelim.bi turlu turkceleştirmeyi cozemedım.not defteriyle actım englis.ltf dosyasını o kadar ugrastım.altına turkcesini vs. yazdım.sonra turkish.ltf olarak kaydetdim.sonra oyuna girdim actım olmamıs.bende acaba bi başka programla mı yapılıyo die merak ettim.