Raulbravokan kariyer (boavista)
Okan karagoz Turkiye den tatile Portekiz evine tatile gitmisti...Evine girdikten sonra sabah boavista baskani ariyordu....
Okan karagoz=Alo
baskan=Alo ben Boavista Baskaniyim
Okan karagoz=Slm baskanim buyrun sizi dinliyorum
Baskan=Seni takimimizin basina gelmeni istiyoruz Ne dersin
Okan karagoz=Tesekkurler Yarin kulube gelirim konusuruz
Baskan=iyi gunler okan yarin gorusuruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Karagoz Boavista takiminin menajerligine getirildi
Boavista yonetimi spekulasyonlara son vererek okan karagoz u takimin basina getirdi...
Okan karagoz bu sabah Estadio Do Bessa XXI Stadyumunda yapilan toplanti ile taraftarlara tanitildi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boavista Transfer butcesi bildirildi...
Transfer butcesi 1.2M YTL Oldugu bildirilirken Maas butcesi bu sezon icin 155K YTL Olacagi bildilirdi...
Okan Karagoz butcenin artirilmasini istedi
Okan karagoz boavista nin butcesinin cok dusuk oldugunu bildirerek daha fazla butce istedi...Yonetim transfe butcesinin artiracak gucu olmadigini bildirdi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol bilader
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boavista takimi Varzim takimina karsi yapilacak hazirlik macina basladi hazirlik macina olsa kesin 3 puan almak istedeiklerini soyledi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boavista Xamax sozlesmesi biten switzerlandli oyuncuyu doudin e teklif yolladi yakinda gelecek gibi gozukuyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
boavista Xamax in sozlesmesi bitmis yildiz golcu doudin e teklif gonderdi.Yakin zamanda renklerine baglamak istiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.lexpress.ch/photos/20060606_1860426.jpg
Boavista Doudin ile 2010 YILINA kadar sozlesme imzaladi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boavista bir bomba daha patlatiyor ve arjantinli yildiz jose sosa ile sozlesme imzaliyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boavista takimda oynamayan eskiden turkey 21A formasini giymis Hakan cimen i klubun renklerine bagladi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kirikkalespor un oyuncusu zafer rahim i renklerine baglayan boavista tecrubeli oyuncuyu takima faydali oyuncu olacagini soyledi...