-
Zenden Marsilya'da
Liverpool'un Hollandalı kanat oyuncusu Boudewijn Zenden Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yla anlaştı. Transferi Fransız ekibi de doğruladı. Tecrübeli oyuncu sağlık kontrolünün ardından 2 yıllık kontrata imza atacak.
Liverpool'un 2005 yılında Middlesbrough'dan aldığı 30 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Boudewijn Zenden Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yla anlaştı.
Marsilya böylece Sochauxlu Karim Ziani'den sonra ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu. Fransız ekibi yıldızı Frank Ribery'yi ise Alman Bayern Munich'e kaptırdı.
Marsilya'nın şimdiki hedefi takımda geçen sezon kiralık oynayan Liverpoollu Djibril Cissé. Fransız oyuncuyu satın almak isteyen Marsilya Cissé'nin de takımda kalmak isediğini açıklaması sebebiyle umutlu.
-
Güzel transfer yapmış Marsilya... Zenden iyi oyuncu...
-
Yerinde bir transfer.. Liverpool'a sol kanat gerek şu an.
-
-
Marsilya yerinde bir transfer yapmış.
-
İyi olmuş ama mark gonzalazde kiralandı... sola isim alınması lazım liverpool'ün
-
Liverpoolda sol kanat kaldı mı acaba;).Kevell var 1 tek.Bence bu transferden 2 tarafta yararlı çıkmış.Zenden Liverpoolda banko oynayamazdı bence ama Marsilyada oynar
-
Zenden kaliteli bir futbolcu fizik gücüde yüksek Marsilya'da banko oynayabilir diye düşünüyorum.
-
Zenden eski Zenden değil ama Marsilya'da iş yapar.
-
iyi ama yaşlı bir oyuncu marsilyada oynar ama
-
Marsilya adına iyi bi transfer.Zenden yararlı olur..
-
liverpool sol kanada 20 yaşında sebastian leto adında bir genç yeteneği transfer etmiş.4-5 milyon euro civarında bir şeymiş bonservisi.bu arada zenden çok yerinde bir transfer.
-
O adam 7.2 de vardı ama ben pek bir artsını göremedim sanırım Lanustan almışlardı.
-
Yaşlı ama Marsilya'ya faydası dokunur.Hayırlı olsun.
-
Çok üst düzey bir transfer olmasada Marsilya için yararlı bir transfer olabilir.
-