Merhabalar. Son 2 gün içerisinde Sohbet Alanı bölümünde 3 yıl, 4 yıl önceki konular tekrar hortlatılarak gündeme getiriliyor. Ve bu olay bir çok yeni konunun 2. ve belki 3. sayfada kalmasını sağlıyor. Ve bazen hortlatılan konular alakasız oluyor. Artık linki ölmüş paylaşımlar, eskiden düşünülmüş organizasyonlar v.s Eski sistemde bu şekilde konu hortlatanlara önce uyarı, daha sonra ceza sistemi uygulanıyordu. Ancak yeni sistemde bu yok galiba. Böyle bir şey olsa şuand sohbet bölümünde bu tarz geyikler dönmezdi.Benim talebim bu olaylara artık son verilmesi yönünde. Çünkü artık 1, 2 değil, aldı başını gidiyor konu hortlatma olayı. İnanın sohbet Alanı'na girmek bile istemiyorum bu yüzden. Neden derseniz; banane 3-4 yıl önceki linki ölmüş konudan? Neden orda yeni konuları geri atarak kirlilik oluştursun? Neden her konu hortlatanlar sırıtma smileyi koyarak büyük iş başarmış gibi dursunlar? Bence eski sistemdeki gibi ceza uygulaması yapılsın artık bu olaylarla ilgili. Arada doğru düzgün paylaşımlar hortlatılabiliyor, ama onların hericinde hep boş konular... Gereğinin yönetim tarafından yapılmasını arz ederim..