FM ile ilk tanıştığınız an ve bugün...
Evet ArkadasLar hepimizin Bu oyuna basLama oykusu vardir . Kimi zaman oLan biteni anLamaya caLisarak kimi zaman heycana kapiLdigimiz oLmustur.
Ben kendi oyKumu anLatmak istiyorum . iLk bu oyunLa Cm 00-01 Le basLamistim. Herkesten duyuyordum manager oLdum transfer yapiyorum fLn fLn acayip dikkatimi cekmisti .. Bende Karar vermistim heMen gidip bu oyunu aLicaktim .
Ve oyunu aLmistim yukLemesi kaLmisti onuda yapip artik bende buyuk bir heyecan yaratan oyunu iLk kez oynucaktim gercekten cok heycan veriyodu bu bana .
Oyuna iLk girdigimde tabiki hemen Turkiye Ligine bakmistim acaba takimlarimiz nasiL diye duygusaLligimiz da uzerimizde oldugu icin hemen Trabzonsporu aLmistim :D
Hepimizin iLk bu oyuna basLadiginda acemiLikleri oLmustur . Cunku kimse bu oyunu anasinin karninda ogrenmedi tabikide .. :D
Simdilerde taktik ariyoruz sistem yapiyoruz defans cizgisi alan daraltma genisLik falandan bahsediyoruz .. acaba o zamanlar Bunlari biLiyormuyduk mesela ben biLmiyordum o zamanlar sadece 4-4-2 duzenini yapip Kafamiza gore kadro kuruyoduk kadro kurarkende ozeLlikle sevdigim oyuncuLari oynatiodum asiri duygusaLlik sonucu tabiKi sonuc husran oLuyodu her seferinde :D
Bu ve bu gibi bi dunya daha aniLarimiz vardir Evet Fm Hayatimiz oLdu Peki iLk Gunden Bu Gune Kadar sizce neler degisti sizLer icin artik Usta bir Managermiyz ?
Ama o cayLak gunLerin Daha bi tatLi yani vardi bence sevgi doLu biseydi sanki ...