Bilindiği Üzre Bu Hafta Lig YOk ve Zorlu Bir Malta Deplasmanı Var...
Benim Görüşüm Kazanacaığımız Yönünde...:director:
Printable View
Bilindiği Üzre Bu Hafta Lig YOk ve Zorlu Bir Malta Deplasmanı Var...
Benim Görüşüm Kazanacaığımız Yönünde...:director:
Kazanamazsak ayıp zaten...
Fark atalım da takım morallensin;)
malta maca cok önem veriyor korkuyorum...Afişler basmıslar osmalılar geliyor demişler..Maltalıları sovalye yapmıslar..
Avrupa Şampiyonasına katılmak istiyorsak bu maçı rahat geçmemiz lazım...
Malta bize rakip olamaz...
terim genclerden olusan bi kadro kurar umarım bu kolay rakip karsında
--------------Hakan----------------
--Hamit--Ibrahim T.--Servet--Hakan Balta
------------Deniz Baris-----------
--Mehmet T.-------------------Tuncay--
--------------Arda Turan---------
---------Nihat-------------Halil----------
Fatih Terim ne yazikki sadece 3 tane stoper cagirmis.Gökhan Zan sakatmis galiba.Onun yerine baska care olmadigi icin Servet oynar ;)Bir Bekir,bir Yasin neden cagirilmaz anlamam ki !
Deniz o formayi Aurelio`dan daha cok hakediyor ve formayi giymesi lazim.Ayhan Akman cok formda,ikinci yari Tuncay`in yerine girebilir.Serdar Özkan Mehmet Topuz`un yerine girebilir.
servet inşallah klübünde oynarken yaptığı hataları yaparak sürpriz bi sonuca yol açmaz
Fatih Terim Romanya maçında ders almışsa ki çağırdığı Haklı kadro ile öle düşünüyorum bu maçı kazanırız
Bu macta hakan oynar....Kesinoynar çünkü rakip takım kapanacak hakana cok ihtiyac olacak
Aurelio nun bir sakatligi veya cezasi yoksa Deniz in yerine oynatilmali...
Ka-za-nı-ca-ğız puan kaybına tahammülümüz yok böyle maçlarda.
Başlıkları İngilizce niye yazarsınız anlamıyorum?
Kazanmak zorundayız. Grupta 5 puan kayıp var. Artık daha puan kaybı yapmamalıyız. Eğer yaparsak işimiz zora girer.
Böyle maçlar zate kazanılmalı.Bu maçlarda puan kaybı olursa vay halimize..
Bu arada başlık yanlış yazılmış.Europa Cup değil 'EURO 2008 C Grubu' olacak..
Ikına mıkan zorLa kazanırız.Son zamanLarda zaten en son hangi maçta şöyLe rahat rahat maç izLetti bize MiLLi takımımız.Yine öyLe oLur.Ama atarız iLLa bitane.
Kazanırız ama rahat mı kazanırız orasını bılemem.
ben rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. her ne kadar sıkıntılarımız olsa da bu maçı da alırız artık.
Rahat kazanırız
İlk yarım saatte gol bulursak farka gideriz.
Malta'nın hocası tedirgin!
2008 Avrupa Şampiyonası grubu eleme maçında 8 Eylül Cumartesi günü sahasında milli takımızla karşılaşacak olan Malta Milli Takımı'nda teknik direktör Dusan Fitzel, gruptaki en zor maçlarından birine çıkacaklarını söyledi.
Fitzel, cumartesi günü gruptaki en zor karşılaşmalarından birine çıkacaklarını belirterek, "Kendi evimizde oynamamıza rağmen çok zor bir maç olacak. Türkiye basit bir rakip değil. Maçın ciddiyetinin farkındayız. Türkiye'nin bir çok önemli futbolcusu var. Hakan Şükür, Emre, Tuncay ve Hamit gibi uluslararası üne sahip futbolculardan oluşuyor. Sanırım maçta Türk milli takımının kalecisi hariç her futbolcusuna özel önlem alacağız" dedi.
Fitzel, maçın tarihi olan 8 Eylül'ün Malta'nın Osmanlı kuşatmasından kurtuluşu olarak kutlanan "Zafer Bayramı" denk gelmesiyle ilgili olarak ise "Karşılaşmanın böyle bir güne denk gelmesi ilginç bir tesadüf. Ama biz sahaya çıkıp futbol maçı oynayacağız. Bu konu futbolcularımızdan daha çok halkımızın maça daha fazla motive olmasını sağladı. Cumartesi günü Türkiye ile yapacağımız maç milli bir olay değildir, milli bir maçtır. Biz iyi bir misafirperverlik göstererek rakibimizi iyi bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Umarım Cumartesi günü futbol dışında başka birşeyin konuşulacağı gün olmaz" şeklinde konuştu.
İnşallah Romanya maçındaki gibi dökülmeyiz
Tam kadro çalıştık
8 Eylül Cumartesi günü Malta ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız adadaki ilk antrenmanı yaptı.
Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde maçın oynanacağı Malta National Stadı'nda yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Basın mensuplarının ilk 15 dakikasını takip etmesine izin verilen antrenmanda ay yıldızları futbolcuların kondisyon ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladığı bildirildi.
Çalışmayı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da izledi.
Bu arada antrenman öncesinde Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, hiçbir futbolcunun ciddi bir sorunu olmadığını, hafif sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un da oynayabilecek seviye geldiğini söyledi.
Öte yandan Malta Teknik Direktör Dusan Fitzel, milli takımın antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Fatih Terim'le bir süre sohbet etti ve başarılar diledi. İki teknik adam birlikte basın mensuplarına görüntü verdi. Milli Takım Malta maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
defans hata yapmazsa mac bizimdir
M.Aurelio cezalı mı?
Milli takım yine zorlanacak.Neden bilmiyorum ama tam potansiyelimizi bir türlü yakalayamıyoruz.İnşAllah kazanırız...
Ztn Malta yıda yenemessek pes..
Yenilcez gibi bir his var içimde..İnş yanılırım.
2 Farkla yenicez diyorum ;;)