Serkan Bey biraz erken başladı...
Murat Özdemir , Ankaraspor menejeri Serkan Aydemir'in düzenlediği basın toplantısına cevabını OLAY TV'de verdi.
Katıldığı Spor Aktüel programında Serkan Aydemir'in konuştukları üzerine sorular gelmesine sinirlenen Murat Özdemir şöyle konuştu.
" İlk önce herkesin haddini bilmesini istiyorum.Seyircisi dahi olmayan bir kulübün Büyük Gaziantepspor camiasına takındığı tavır hiç hoş değil.Herkes seviyesini bilsin ve o doğrultuda hareket etsin."
Ardından takımın kadrosu ile ilgili sorular üzerine ise ;
" Takımımızın kadrosu yeterli gibi dursa da bizim hedefimiz Avrupa Kupalarına katılmak olduğu için bir kaç takiveye yapmayı düşünüyoruz.Takımımızı bölge bölge değerlendirirsek.
Kalede Ömer Çatkıç ve Oğuz Dağlaroğlu gibi 2 tane Türkiye ligini iyi bilen kaleci var.Bunların arkasına ise bir tane genç kaleci almayı düşünüyoruz.
Defansif bölgede takımımız gerçekten iyi durumda.Deumi,Bekir,Afanou,Mehmet Polet,Özgür,Ergün Penbe...Ancak bulabilirsek bir tane kaliteli defans oyuncusu alabiliriz.
Orta sahaya gelince yine bu bölgede takımı iyi buluyorum.Şimdilik tek eksik yanı defansa yönelik olan TOMAS SEDLAK'ı elden çıkaracağız, kendisine kulüp bulmasını söyledik.Bu bölgeye oyuncu arıyoruz.Sağ'da Uğur Yıldırım sol'da ise Bülent Bölükbaşı'nı düşünüyoruz şimdilik.İlerleyen zamanlarda değişebilir.
Forvette ise De Nigris,Diawara,Erdal,Ali Cansun...Bu bölgeyede bulursak bir tane kaliteli yabancı forvet alacağız.Oyuncuya göre Diawara'yı elden çıkabiliriz."
Program böylece son bulurken son sözlerinde Murat Özdemir ;
" Ben yine de centilmence Ankaraspor ve Manisaspor takımlarına bol şans diliyorum.Buna ihtiyaçları olacak çünkü"
Ve program son bulur...