Quote:
Ada futbolunda Türk futbolculara müthiş bir ilgi söz konusu bu sezon...Arda Turan,Sabri Sarıalioğlu,Batuhan Karadeniz,Tuncay Şanlı ve Zenith'e gitmeden önce de Fatih Tekke...
Middlesbrough yöneticileri geçen hafta Tuncay Şanlı'yla anlaşmak üzere Türkiye'ye geldiler.Sadece Tuncay için geldiklerini sandı herkes fakat Trabzonspor'lu Gökdeniz Karadeniz'le de anlaştılar. Türkiye turunu Türk Milli takımının iki orta sahasını alarak noktalamak istediler fakat sadece Tuncay'ı alıp götürdüler. Gökdeniz'i neden alamadıklarına gelince,Trabzonspor'a 2 milyon pound teklif ediyorlar,Trabzonspor ise rakamı bilmiyorum fakat daha fazla istiyor.Middlesbrough'un ardından Newcastle United'da bu pazarlığa dahil oluyor, fakat bu işi öğrenen Fenerbahçe araya giriyor ve Trabzonspor fiyatı yükseltiyor.Middles ve Toon kulüpleri vazgeçiyor ve elleri boş dönüyor.Fenerbahçe neden bu yarışa girişti? Gökdeniz'in istikbalini yoketmek için mi? Gökdeniz bu saatten sonra avrupa'ya zor gider,2 milyon pound Gökdeniz için iyi paraydı.Fenerbahçe Mehmet Yozgatlı'yı serbest bıraktı,Serkan Balcı'yı Trabzonspor'a verdi(!) bunlar tesadüf mü yoksa yönetimin hatasımı,hazır Zico Gökdeniz'i isterken,tabi ki de hayır,Gökdeniz Fenerbahçe'ye adım adım... Peki ya Trabzonspor Gökdeniz'i bırakmaz ise? Bu sezon Gökdeniz'den Trabzonspor'a hayır gelmez...