-
Es-Es ile Şov Zamanı
Önceki Kariyerimi Noktaladıktan Sonra Yeni Maceralar Aramaya Koyuldum...Ve Benim İçin En İdael Yer Eskişehirspor Oldu.Öncelikle Amacımız Es-Es'i Süper Lig'e çıkararak Hak Ettiği Yere Getirmektir...
http://img162.imageshack.us/img162/6475/eses1jw6.jpg
Takımın Başına Geçtikten Hemen Sonra Transfer İçin Ek Bütçe İstedim.Ama Bütçelerinin kısıtlı Olduğu Söylerek Bütçe vermediler.Bu Yüzden 175K para ile hangi futbolcu alabilecektik?En mantıklısı Futbolcu Kiralamaktı ve Bizde Bu Yola Başvurduk.
Galatasaray'dan 2 oYuncu Kiraladık;
Serkan Çalık ve Mehmet Güven..
Ve Bucaspordan Mehmet Batdal'ı satın aldık.Transferi Şuan İçin Noktaladık.
Desteklerinizi BekliyORuM....
Ayrıca 8.0.1 Yamasıyla Oynuyorum...
-
Başarılar Aykut.Es-Es en kısa zaman da Süper lig de.Bunu biliyoruz.
-
paraya ne gerek var yaaa ara maliye bakanını zaten ronaldinho sözü vardı alıveriri sana :zuhaha
başarılar dilerim
-
-
Şimşekler Şimşekler. :)
Başarılar Aykut seni nasıl bir taraftar topluluğu bekliyor gör. :)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HIFOszcZBpk[/YOUTUBE]
Lig-A'dan çıkarırsın. Yanlız bir solbek almanı şiddetle öneririm. Bu Mustafa Aksit olabilir.
-
-
efsaneyi süper ligde görmek isteriz başarılar kardeş
-
Başarılar dilerim Aykut Bülent Üçüncü Ali Uyanık Nuri Çolak işine yarar Ali Güzeldal ve Murat Durueri de kiralayabilirsin.
-
kardeş pendikte ömer can die bi oyuncu var 18 yaşında orta sol da oynuyo fena deil bi bak istersen
başarılar kariyerinde
-
-
-
Başarılar Aykut, Inter'den üç gol yemek bile bir başarıdır. Hiç küçümseme, ben Fenerbahçe'yi yönetirken beş gol yemiştim. Umarım Es-Es'i Süper Lig'e çıkarırsın.
-
Tebrikler Aykut transferler güzel kiraladığın 2 oyuncuda güzel Serkan oyunda Galatasaray'da bile gol atabiliyor hazılık kampın da güzel.
-
-
-
Lige güzel başlamışsın Aykut tebrikler.
-
Ordu ile Karşıyaka'yı yenmişinya artık yerin 5 sene kesin.:D Başarılar Aykut. Güzel başlangıç.:)
-
Bu hızla kumeye dusersın... :n:
Basarılar... :p
-
karşıyaka 'yı ve es es i tutardım şimdikilik ES ES liyiz
-
Serkan Çalık Mehmet Güven ve Volkan Transferleri süper ... Destekçinim :)
-
Tebrikler Aykut iyi başlamişsın.
-
-
İyi gidiyorsun.Ama defansta küçük çatlaklar var gibi görünüyor.
-
Deplasmanda daha iyisin galiba :) Başarılarının devamını dilerim.
-
Tebrikler Aykut defansı düzeltmelisin bencede.
-
-
İstikrarsız bir form grafiği çizmişsin Aykut.Devre arası transferlerin takıma oturursa toparlanıp üst sıralara demir atman içten değil.
-
Aykut malesef takımda birşeyler ters gidiyor transferleri beğendim ama bu transferle inşallah daha da üst sıralara tırmanırsın.
-
Transferlerin hayırlı olsun ama istikrarlı gitmiyor takım
-