Printable View
Rize galibiyetiyle kendine geldi Trabzon.Bursa'nın çok formda olduğu söylenemez.Trabzon'un bu maçı kazanacağı görüşündeyim.Tek farkla alırlar gibime geliyor.
Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan iki takımının oynayacağı bir maç. Futbol kalitesi ve seyir zevki çok az seviyede olur. Maç çok sert geçecektir ve toleranssız bir hakem yönetirse maçı bol kartlı biter. Trabzonspor maçı alır ya da berabere biter diye düşünüyorum.
Ligin kalitesiz ve düşme adayı olan bir takım olarak bu maçı alırız diyorum. Ne de olsa kümeye oynuyoruz rakibimizi yenmeliyiz tabi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mesajın Son kısmına ithafen :
KURALLARI OKUYUNUZ!
Trabzonspor'un bu durumu çok üzücü. İnşallah toparlanırlar. Yönetim zafiyeti yaşıyorlar ve transfer komiteleri oyuncu transferinden anlamıyor. Daha iyi yerlerde görmek isteriz Trabzon'u
Trabzonspor'un Rize aldığı galibiyetten sonra, Bursaspor'u da yenip seri yakalayacaklarını düşünüyorum. Bursa'nın bu sahadan galibiyet alacağını tahmin etmiyorum. En iyi bir puan alabileceklerdir.
İstikrarsız iki takımın mücadelesinden kazanan çıkmayacağı görüşündeyim. Artık Trabzon birşeyleri değiştirmeli. Yoksa gidişatları çok kötü.
Beraberlik ihtimali yüksek bir maç.
Ligde iyi durumda olmayan iki takımın karşılaşması.Trabzonspor Ç.Rİze'yi farklı yendi ve beklediği çıkışı yapmayı istiyor.Bursaspor ile G.Birliğini yenerek rahat bir nefes aldı.Maç hakkında ise önce Trabzonspor sonra Beraberlik diyorum...
Deplasman da zor bir maç olacak, Trabzon' un kazanacağını düşünüyorum Bursaspor 1 puan çıkarırsa çok büyük bir iş yapmış olur.
Trabzonspor ufakta olsa çıkışta. Bursaspor'da iddialı. Beraber bitmesi büyük ihtimal..
Rize galibetti iyidi, ozelikle o mactaki 2 yari performansimiz, bu macta aynisini bekliyorum. Kendi taraftarimiz onunde yenmeye baslamamiz lazim artik
Beraberlik olacağını düşünüyorum ve gollü bir maç bekliyorum.
Trabzonspor geçen hafta moral bulmuştu bu haftada bu moralle birlikte istikrarsız Bursaspor'u yener.
gençlerbirliği galibiyetiyle biraz moral bulan Bursaspor bu maçta puan almak için herşeyi yapacaktır..İki takımda 1 puanla döner..
Durumumuz ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç ve kazanacağımızı düşünüyorum.Haftasonu kongreninde olacak olması nedeniyle maçı kazanmamıza kesin gözüyle bakıyorum:3-0..
Kongre ve taraftar etkisiyle Trabzonspor maçı alır.Bol pozisyonlu bir maç olacağını düşünüyorum.Umut Bulut'dan gol bekliyorum
Maçı alırız da ben kongreyi bekliyorum. Albayrak yönetiminden kurtuluruz umarım. Bizi 10 sene geriye iten bir yönetimden kurtulduğumuz gün Trabzonspor için hayırlı bir gün olacak
Trabzon geçen haftaki galibiyetin morali ile Bursa'yı da rahat geçer.
ligde şuan 8.yiz..Yenersek muhtemelen 6. olma ihtimalimiz var ama tabi bi kere dilinize dolanmış küme düşme lafı ondan olsa gerek bu yorum..
maça gelirsek Bursaspor'un son maçlarını takip ediyorum gerçekten çok mücadele ediyorlar..Bursa'ya karşı son yıllarda evimizde zorlanmıyorduk ama bu maçın öyle olacagını sanmıyorum..televizyon maçı vermeyecince maça gitmekte farz oldu..stat dolu olacaktır..taraftarımızla bu maçı alırız..
bu mac berabere biter diye tahmin ediyorum bursanin sagi solu belli olmuyor defans ikilisi iyi olursa bursa trabzona gol attirtmayabilir ama trabzon ilk golu bulursa olay baya degisir
Trabzonda Baris Memis, Bursa'da Sercan Yildirim. Macin kaderini yetenekleriyle degistere bilecek 2 genc oyuncu.
Normal Bursa olsa burdan puan alırdı ama Samet hoca istediği çıkışı yakalayamadı Trabzon'da çıkışına devam eder kazanır bence
"Trabzonspor'a 3 gol atacağız"
Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik Trabzonspor'a 3 gol atacaklarını belirterek kalbinden 3-1 veya 3-2'lik skorun geçtiğini söyledi.
Bursaspor tarihinde böyle bir kadronun oluşturulmadığına dikkat çeken Çelik, "İyi bir kadro oluşturduk, sakatlığımızda yok. Ben maçı yüzde 70 alacağımızdan eminim. Skorda kalbimden 3-1 veya 3-2 olarak geçiyor. Trabzonspor'a 3 gol atacağız. Benim tahminim ligi 6 veya 7. olarak bitiririz" dedi. Bursaspor-Trabzonspor maçı naklen yayının iptal edilmesiyle ilgili konuşan Çelik, "Biz onu Federasyona sorduğumuzda 4 maç yayın haklarının olduğunu ve Trabzonspor-Bursaspor maçının yayınlanacağı duyulunca büyük tepki gördüklerini, şampiyonluğa oynayan Sivasspor maçının neden verilmediğinin sorulduğunu söylediler. 5 dakika müsaadesi almaya çalışıyorlardı, bugün net bir sonuç alabiliriz" diye konuştu. 08.02.2008
Kaynak : İHA
Aç tavuk kendini darı ambarından görürmüş..
Yarın Trabzonsporum için yepyeni bir sayfa açılıyor.Nuri aLbayrak ve sömürücüleride kulubu 2 senede bu noktaya nasıl getirdiklerinin o kadar paranın nereye gittiğinin hesabını verecekler artık. Çok yara almamıza rağmen şükür ki kabus gibi geçen bu Nuri albayrak döneminden kurtuluyoruz. Maça gelirse bu gazla Bursaspor direnemez bize.Futbolcuların güvenleri yerine gelir kafaları daha rahat çıkacaklardır maça
Trabzon kötü gitmesine rağmen transferde bir hayli etkisizde.Bursasporda çok iyi bir grafik çizmesede iki denk güçteki ekibin maçı bence beraberlik
Seneye İstanbul takımlarınından biri şu hafta itibariyle 7.sırada fln iddasıda yok ve Anadoludan atıyorum Gaziantep kafaya oynuyor. Acaba Digitürk İddaası yok diye İstanbul takımının mı maçını verir yoksa Gaziantep'in mi .. Tabikide İstanbul takımının. Neyse bizim kimseye ihtiyacımız yok herkes görecek Trabzonspor camiasının ne kadar büyük oLduğunu. Az kaldı..
İlk 11'ler:
TRABZONSPOR
Tolga
Çağdaş
Hüseyin
Umut
Yattara
Ayman
Tayfun
Serkan
Mustafa
Erdinç
Gökdeniz
YEDEKLER
Jefferson
Hasan
Ergin
Adnan
Musa
Ferhat
Barış
BURSASPOR
Vega
F.Serkan
Egemen
Ömer Erdoğan
İsmail
Bekir Ozan
Mustafa
Volkan Şen
Cihan
Tum
Zuniga
YEDEKLER
Yavuz
Jason
Sinan
Eser
Romaschenko
Gutierrez
Karşılaşmada ilk yarı sona erdi ve Trabzonspor'un Gökdeniz'in 32. dakikada, Yattara'nın da 44. dakikada attığı gollerle 2-0'lık üstünlüğü var...
Lig tv de izlenmemek hayirli geldi :D
3-0 istiyorum