Bu maçta zorlanmayacağımızı düşünüyorum...Aynı G.Antep maçı gibi çok rahat geçecek bence.Bu maçı kazanarak Sevilla Maçı için Moral depolarız.Skor tahminim 3-1...
Printable View
Bu maçta zorlanmayacağımızı düşünüyorum...Aynı G.Antep maçı gibi çok rahat geçecek bence.Bu maçı kazanarak Sevilla Maçı için Moral depolarız.Skor tahminim 3-1...
Fenerbahce icin herzaman bir zor deplasman olmustur ama ben Fenerbahcenin rahat kazanacagini dusunuyorum.
Fenerbahçe'li futbolcular işi ciddiye alırlarsa bu maçı rahat alırlar.Akılların Sevilla maçında olması ise bir puan kaybına yol açabilir.Temennimiz 2. seçenek:p
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
Rizespor deplasmanları fenere zor gelmiştir hep.Rize'de bi form yüksekligi başladı beşiktaş maçıyla .Bence o zeminde fenerden en az 1 puan alırlar.
Rize hep fenere ters gelen takım zöeellikle kendi sahasında fenerbahce kazanmaya daha yakın ama rize kazanır veya berabere kalırsa şaşırmam..
Oftaş maçının yarısı oynarsak yeter kazanacağımızı düşünüyorum Rize berabere kalır yada yenerse şaşarım
Şükrü'deki maç 1-1 bitmişti.Herkes maça banko gözüyle bakmasına rağmen.Bu maçında zorlu geçeceği görüşündeyim.Beraberlik yada Fenerbahçe diyorum.
Zor mac olur ama kazanırız diye düşünüyorum
Fenerbahce bu macta 3ten asagi atmaz,bol gollü bir galibiyet alir Rize´ye karsi.
Kazanmamız gereken bir maç. Öyle de olacaktır...
Kafalar Sevilla maçında 1 puan alırsak iyidir :)
Rize için Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe gelir. Tabi şansının tutması anlamında. Rize galibiyeti veya beraberlikle bitebilir. Fenerbahçe, Sevilla maçını bu maçta yaşayacaktır. Buda kötü futbol ve puan kaybına yol açacaktır.
Fenerbahçe iyi oynarsa ve gol atarsa Rize çabuk çözülüyor ama Beşiktaşın oynadığı gibi gol kaçırırlarsa Rize alır maçı.Bence beraberlik normal olur bu maçta.
Genelde avrupa maçları öncesi ve sonrası puan kaybı yapıyoruz Rizenin genel durumu kötü olduğuu için bu maçı zorda olsa alırız
Rize Beşiktaş'a yaptıgı süprizi Fenerbahçe'ye yapamaz diye düşünüyorum. Fenerbahçe'yi Rize değil zorlarsa hava şartları zorlar. Yoksa kolay bir galibiyet olur.
bu maçın skorunu fenerbahcede yedeğe çekilecek yabancı tayin eder eğer maldonado-aurelio oftaş maçındaki gibi oynarlarsa rahat bi galibiyet olur ama maldonado yedeğe çekilir lugono ve selçuk oyuna dahil olursa işimiz biraz zorlaşır gibime geliyo ama hedefimize ulaşabilmek için bu maçları kazanmak zorundayız
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan özel uçakla Trabzon'a gitti. Sarı lacivertli kafile Trabzon'dan karayoluyla Rize'ye geçecek.
Teknik direktör Arthur Zico tarafından açıklanan 20 kişilik maç kafilesinde Gürhan, Can, Serdar, Deniz ve sakatlığı bulunan Semih dışındaki tüm oyuncular yer aldı. Sarı lacivertli takımda yeni transfer Maldonado 6+2 kuralı gereği yedek kulübesinde oturacak. Maldonado'nun yerine ise orta sahada Selçuk Şahin görev yapacak.
Fenerbahçe'nin Rizespor karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur Boral, Alex ve Kezman.
Rize büyük takımlara, özellikle Beşiktaş'a ters gelmiştir. Fenerbahçe'de avrupa stresi var bence Fenerbahçe için işler sanıldığı kadar kolay olmayacak. Beraberlik olsun diyorum..
Erken bir gol bulursak rahat bir galibiyet alırız.Pek fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum.
fenerbahçe puan kaybı yaşayabilir ve umarım öyle olur :) zemin ve hava şartları zorlu olacak..
çaykur rizespor 16.sırada yani düşme hattının içinde bulunduğu yerin vermiş olduğu zorunlulukla oansif bir futbol sergiliyecektir eee herkesinde bildiği gibi bu sezon fenerbahce kendisine karşı ofansif ve açık oynayan takımları hep altetti öyle olursa rahat kazanırız diyorum...
Bugün Fenerbahçe'nin en büyük rakibi zemin olacak.Rize'nin Fenerbahçe'yi durdurabilecek güçte olduğunu sanmıyorum.Zaten son haftalarda bayağı gol gördüler kalelerinde.Çok pozisyon veriyorlar.Fenerbahçe bu pozisyonları affetmez.Erken gelen gol farka götürür maçı.Kalite farkı Fenerbahçe'ye 3 puanı getirecektir.Dediğim gibi karşılarında ekstra bir performans gösteren bir Rize olmazsa ve zemin Fenerbahçe'nin oyununu etkilemezse kazanan taraf Fenerbahçe olur..
BugÜn Rahat KazanacaĞimizi DÜŞÜnÜyorum,formdayiz Rİze Siradan Bİ Takim Kazanmamamiz İÇİn HİÇ Bİr Neden Yok.
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i
Turkcell Süper Lig’in 22. haftasına Galatasaray’ın 1 puan gerisinde ikinci giren Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet paşinde.
Ligde 9 maçtır kaybetmeyen Sarı-Lacivertliler bir yandan yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedeflerken, diğer yandan da zorlu Sevilla maçı öncesinde moral depolamak istiyor. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Semih bu maçta takımındaki yerini alamazken, ilk maçında göz dolduran Maldonado da yedek soyundu.
Saat 20.00'da başlayacak olan ve Lig TV ekranlarından naklen ekranlara gelecek maçta, Zafer Önder İper düdük çalacak.
STAT: Rize Atatürk
HAKEMLER:Zafer Önder İpek, Erhan Sönmez, Muharrem Yılmaz
ÇAYKUR RİZE: Özden, Gökhan, Kürşat, Igor, Victoria, Fahri, Cumhur, Leandro, Mustafa, Altan, Riberio
TEKNİK DİREKTÖR: Erdoğan Arıca
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur Boral, Alex, Kezman
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
Maç başlamasına çeyrak saat kaldı. F.Bahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Rize taraftarı baya bir ateşli. Yasin'e sevgi gösterisinde bulundular. Çok güzel bir maç bekliyor bizi. Fenerbahçe bu maçı alıp maç fazlası ile lider olacaktır.
Skor vb. içeren mesajlar silinir. Lütfen dolu dolu mesajlar atalım arkadaşlar.
Kezman'ın attığı gol sonrası Alex'i ve Kezman'ı böyle görmek çok iyi oldu. Takım içinde gruplaşma var diyenlere, Kezman için bu grubun dışında kalıyor diyenlere güzel bir cevap oldu.
Evet cok iyi bir cevap bu Kezman&Alex uyumu. bir an cok kötü seyler hissetmeye basladım ama goller ard arda geldi....