Konya kendi sahasında iyi oynayan ve stada azımsanmayacak derecede seyirci çeken bir anadolu takımı.İyi de transferleri var.Bu maçı kazanacaklardır diye tahmin ediyorum...Gs zaten Leverkusen maçı yorgunu olacak;)
Printable View
Konya kendi sahasında iyi oynayan ve stada azımsanmayacak derecede seyirci çeken bir anadolu takımı.İyi de transferleri var.Bu maçı kazanacaklardır diye tahmin ediyorum...Gs zaten Leverkusen maçı yorgunu olacak;)
Avrupa maçı nedeniyle takım yorgun olacak Galatasaray bu maçta puan kaybedebilir
[CENTER]http://img507.imageshack.us/img507/1797/knyady4.jpg
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
Leverkusen maçında yorulcak futbolcularımız.Bu maçta çok iyi oyun beklemiyorum.Ama yinede kazanırız maçı.Lincoln oynar inş.
Aslında korktuğum bir deplasman ancak Konya maçı kilit kısım olarak görüyorum. Çünkü Galatasaray zorlu bir viraja giricek. Bu maçta kayıp yaşanır ve üstüne Fenerbahçe kupa mağlubiyeti gelirse devamıda çorap söküğü gibi gelir. O açıdan bu maçın kazanılması gerekir. Eldeki geniş kadro ile bu maça daha zinde bir takım çıkarılabilir.
Maç yorgunluğu bir bahane olmamalı maç bugün oynanacak PERŞEMBE,CUMA,CUMARTESİ takıma dinlenecek 3 gün hatta Pazar da var 4 bu maçı ne olursa olsun almalıyız İngilizler de 3 gün de bir maç yapıyor ama hiç yorulduk demiyorlar bu maçı kazanırız 1-0 olsun bizim olsun.
Daha Leverkusen maci var,ne bu hiz ? :) Eskiden Avrupa maclari oldugu zaman TSL maclarinin konulari acilmiyordu,kurallarda bir degisiklik mi oldu ?
Galatasaray Avrupa maçı olsa bile bu maçta puan kaybetmez. İlk yarıdaki gibi yarım düzine atamasada kazanacaklardır. :) Yeni transferi bu maçta seyredebiliriz umarım...
zor bi deplasman leverkusen maçında o kadar baskılı futbol ve çok yoruldular umarım gs puan kaybeder gsnin geniş bi kadrosu var ama yarısı sakat veya cezalı yani ellerindeki 11 in pek yedeği yok hala sadece lincoln ve yeni trasnfer eklendi sanırsam
Zor bir maç ama gsnin puan kaybedeceğini sanmıyorum
Galatasaray bu mücadelesi ile kolay kolay yenilmez..Heleki Anadolu takımlarına...Konya bizi yenmesi için baskıdan cıkması üstelik iyi pas yapması lazım...Song gelince maçlara göre Emre ile degişmeli oynamalı..Bu maçta yorgun olan biri yerine Barusso oynarmı bilemem..Lincoln ilkonbirde olacak galiba kalli dün ipucu verdi..Zor maç olacak..1-0 olsun bizim olsun:)..
Konyaspor zor deplasman fakat baskılı futbolumuzla bu macı alırız;) yorgun olacaklarını sanmıyorum. zaten 2. yarı hep baskılı oynadık ve hiç yorgunluk yasamadık. Barusso, song veya Lincoln oynar mı bilinmez ama eger bu kadro bu oyuna devam ederse 3 ünün de yedek kulübesinde oturmasına razıyım ;)
Konya zor bir deplasman.Fakat bu formumuz karşısında dayanacağını sanmıyorum :)
Konyaspor sıradan Anadolu takımlarından birisi. Bana göre fazla abartıyorsunuz. Formdayız, takım olarak süper mücadele ediyoruz. Maçı alırız..
Cok formdayiz,inanilmaz bir mücadele var takimda.Konya deplasmaninda puan birakmayiz. ;)
Lincoln,Song(İstanbula gelmedi) konya maçı kadrosuna alınmıyorlar...Adnan sezgin Gstvde söyledi..
Song biraz kapris yapıyor..Bütün afrikalı oyuncular takımlarına gittiler..Song hala gelecek..Lincoln zaten bugün cift kale maçta oynamadı..Kosu yaptı.
Bu arada ideal ilkonbir belli olmaya basladı..Kalli kolay kolay bu kadroyu bozmaz..
Vlla bu kadro benim çok hosuma hgidiyor...Bu gençler oynayalı beri oynanan oyundan zevk alıyorum..Konya`da mac gunu yogun kar yagisi bekleniyormus.
Lincoln ün oynamasının sebebi ne acaba?Leverkusen maçındaki olay mı?
Lincoln olayi cok uzadi gercekten de.Kimse Galatasaray´dan büyük degildir,gerekirse 11 Türk futbolcuyla devam ederiz sezon sonuna kadar.
Lincoln asla ve asla göz ardı edilmemesi gereken bir yetenek, burası gerçek, elbet uygun olursa oynatılacaktır, kaldı ki şuanki tempoyla oynayan takıma lincoln ayak uyduramaz bence.Konya maçına gelecek olursak ise çarşamba günkü oyunu oynayalım yeter.. Konya çok iyi transferler yaptı bunuda göz ardı etmeyelim.Quote:
Lincoln’ün üzerine titriyoruz"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Kupası’ndaki Bayer 04 Leverkusen maçında oyuna geç alınmasına tepki gösteren Casio Lincoln’ün kendileri için çok önemli bir isim olduğunu söyledi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen Ahmed Barusso’nun imza töreninde basın mensuplarına açıklama yapan Adnan Sezgin, dünkü çalışmada sakatlık yaşayan Lincoln’ün bugün takımdan ayrı olarak kondisyoner Cevat Güler yönetiminde çalıştığını belirtirken, yaşanan sıkıntıların ise futbolun içinde olabileceğini ifade etti.
Hiçbir futbolcunun son dakikalarda oyuna girmeyi ya da ilk 11’de oynayabilecek seviyede olduğuna inandığı dönemde oynamamayı istemeyeceğini dile getiren Sezgin, "Bunlar doğaldır, ancak tepkinin de ölçüsü vardır. Disiplin sınırları dışına çıkıldığında değerlendirilir. Lincoln, bizim yatırım yaptığımız ve üzerine titrediğimiz bir futbolcu" dedi.
"KAYBETMEK DEĞİL, KAZANMAK İSTİYORUZ"
Lincoln’ün, Konyaspor maçında takımda olmayacağını, ancak daha sonraki maçlarda takıma katkı sağlaması için özel bir antrenman sürecinden geçtiğini anlatan Sezgin, "Biz bu kadar önemli bir değerin, takımımıza nasıl daha fazla katkı yapmasını sağlayabiliriz, onu düşünüyoruz. Kondisyon seviyesinin yükseltilmesine çalışıyoruz. Ona ihtiyacımız var. Takım olarak 3 kulvarda birden mücadele ediyoruz. Oyuncumuzu kaybetmek değil, kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Toplantı çıkışında basın mensuplarının, Lincoln’ün neden Konyaspor maçı kadrosunda olmayacağı şeklindeki soruları üzerine, "Sadece kondisyon olarak hazır değil. Başka bir şey yok" cevabını verdi.
Galatasaray'ımız bu maçı alır ama hava büyük ihtimal kar yağışlı olucak bu ne kadar Konyaspor'a avantaj getirecek görüceğiz Lincoln yine yedekte kalır bence ama gol atan kazanır bana göre
Lincoln bu takımdan gider. Baran'ın dediği gibi kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Kaprisleri geçmez burada..
Feldkamp ilk geldiği gün demişti lincoln almakla büyük risk aldık diye ozamanlar herkesin tepkisini çekmişti ama şimdi ne kadar haklı olduğu anlaşılıyor.Kalli nin gözünde yıldız oyuncu yaşlı oyuncu yok çünkü sadece iyi oynayan oyuncu oynayabilir isim önemli değil.
İsteyen katılır isteyen katılmaz:)
Lincoln bu takımın herşeyi değildir. Lincoln olmadan bu takımın neler yapabildiğini hepimiz gördük, görmeye devam edeceğiz... Kendimi Lincoln’ün yerine şöyle koyuyorum. Evet ben mesleğimde şuana kadar iyi bir yere gelmiş bir insanım. Çok becerikliyim diyelim. İşimi en iyi şekilde yapıyorum. Ve bunu gören başka bir firma bana iş teklifinde bulunuyor. Oraya gidiyorum. Oradada çalışkan insanlar var... Ve ben orada kendimi ispatlamam gerekir. İspatlayamazsam maalesef sonum kötü olacaktır.
Yani Lincoln evet iyi bir futbolcu ama burasıda Galatasaray. Nice başarılara imza atmış, nice büyük futbolcular yetiştirmiş Türkiye’nin en büyük spor kulübüdür. Çark şuana kadar çok şükür kusursuz işlemektedir. Çünkü çark onunlada, onsuzda takır takır işliyor.
Ben şuan; Yıllık 4 Milyon Euro değil, Yıllık 100 bin dolar’a oynayan, Uğur Uçar, Mehmet Topal ve Arda Turan’ı düşünüyorum... Serkan Çalık’ı düşünüyorum ben. Yüreğini sahaya koyan futbolcuyu. İnşallah gün gelir Lincoln’de iyi bir form tutar işte o zamanda benim gözümde bu saydıklarım kadar değerli olur.
Lincoln kaprisli oyuncu Kalli ise sert disiplinli hoca Lincoln ile araları bozuk Lincoln'nun form seviyesi vasat ama Kalli'nin takım kadrosuna alması gerekti Kalli bu aralar kafasının,kendi istediğinin dediğine gidiyor.İnatçılığa,keçiliğe gerek yok....
Arkadaşlar Lincoln'de şöyle birşey görüyorum. Ona gösterilen sevginin karşılığını vermek istiyor. Zorunluluk olduğu zaman birşeyleri yapamazsınız. Lincoln çalım atmak istiyor birşeyler yapmaya çalışıyor ancak bunu gerçekleştiremiyor. Kafasının rahatlatılması gerekir. Kezman olayının farklı bir kopyasını Lincoln'de görüyoruz.
Çok süper oyuncu veya değil ama biz kaliteli oyuncu olduğunu biliyoruz. Sadece biraz sabır diyorum.
Lincoln'nun bu maça alınmaması Lincol'de ya büyük bi moral çöküklüğü olmuştur ya da hırs basmıştır....
Kalli Lincoln ile özel bir konuşma yapmış acaba ne konuşması yaptı???UEFA maçına hazır ol demişte olabilir......
Eğer Leverkusen maçı için kadroya alınmadıysa tamam fakat onun dışında bişeyse Lincoln işi yalan olur ...
Ben öyle zanediyorum Galatasaray taraftarı için belkide Leverkusen maçına hazırlanmış olabilir burda bilinmesi gereken Kalli ile ne konuştu?Yarın basına açıklama yapmalı Kalli bu konu hakkında bütün Galatasaraylı taraftarlar bekliyor haberleri......