-
5 takımla Avrupa'dayız!
Avrupa'ya 5 takım!
Türkiye, futbolda, 2008-2009 sezonunda Avrupa kupalarında 5 takımla temsil edilecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon ve ikinci sırada tamamlayan takımların Şampiyonlar Ligi'ne, lig üçüncüsü ve Fortis Türkiye Kupası şampiyonunun ise UEFA Kupası'na katılacağı bildirildi. Lig dördüncüsü olacak ekip ise Türkiye'yi Intertoto Kupası'nda temsil edecek.
Şampiyonlar Ligi'nde, lig şampiyonu 3. ön eleme turundan, lig ikincisi ise 2. ön eleme turundan Avrupa kupaları mücadelesine başlayacak. UEFA Kupası'ndaki Türk takımları 2. ön eleme turuna katılacak.
-
Şampiyonlar Ligine direk katılsak daha iyi olurdu
-
Zaten böyle değilmiydi :s
-
Evet böyleydi 5 takımla katılıyorduk .. ;;)
-
Anlayamadım lider 3.ön eleme turundan ikinci 2. ön eleme turundan ?
-
Şampiyonlar Ligi'nde birinci direk katılsa süper olurdu.
-
Doğru şampiyonlar ligine 1.olan direk 2.olan 3.önelemeden gitseydi süper olurdu.
-
Eger Uefa'da yari final'e , SL'dede yari final'e cikarsak, bu sayi 6 bile olabilir.
Hattaa Galatasaray Uefa'yi alirsa galiba SL'ne direk katilacagiz.
-
Ah ah 7 takımın Avrupa'ya gittiğini hatırlarım...
-
Yedi takımla gittiğimiz günler çok uzak değil. ;)
-
Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahçe,Trabzonspor,Gazian tepspor,Gençlerbirliği ve bir takımla daha gitmiştik bir sene hatta Gaziantep Romaya elenmişti.
-
Denizlispor UEFA'da Lyon'u elemişti.Çeyrek Final'den bir önceki tura kadar gelmişlerdi.
-
Evet Denizliydi sağol Burak abi.
-
Avrupa'ya katılmak önemli ancak katılım sayısını koruyabilmek hatta artmasını sağlamak daha önemli diye düşünüyorum. Umarım bundan sonra takımlarımız yakalayacakları başarılar ile daha fazla ekiple katılmamızı sağlarlar.
-
BEnce 7 takımla önümüzdeki sezonlarda katılacağız...
-
2-3 sene gibi kısa bir dönemde 7 takımla katılmayı düşünmek hayal kırıklıgı olur.. en basitinden 2 Cl-4Uefa-1Toto olmalı 7 takım için buda demektirki Fransayı geçecen..varmı inanan ?
-
7 takım fazla ama 6 fena olmaz.
-
FB-GS-BJK daha da ilerilere gider inş. 6-7takımla katılırız...
-
Bu sene o kadar puan topladık.Ama hiç bir yararını göremiyorum..Topladıgımız puanlara göre şampiyon olan direk gitmesi lazım..
Malatya,Gençlerbirligi,4 büyük takım bir arada katılmışdık hiç unutmam..
-
İpler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin elinde yani..
-
11. bitimeyi garantiledik gibi bişi bu yıl. Eğer Fener veya G.Saray ileri turlara iyi puan toplayarak giderse eğer 10. olabiliriz bu da 2 yıl sonrası için şampiyonun direk katılması anlamına gelir..
-
Zaten aynıydı değişen birşey yok
-
demek ki isteyince oluyormus benim de dün gibi aklıma antep roma macı 1-0 zar zor kazanmıstı roma antep'te ınsallah onumuzdekı senelerde kulüplerimiz daha büyük işler başarırlar..
-
O kadar Fenerbahçe'yi destekledik Avrupa'da sırf ülke puanı için,bir işe yaramadı demek ki.:icon_razz: