The gunners & The blues[ada da tatil]
Yakın arkadaşım Osman ve ben katıldığımız yarışma da Londra'da tatil kazanmıştık.Hemen beraber kaldığımız eve dönüp tatil planlarına başladık.Osman orda rakı bulamıyacağımızı söyleyip bir kaç şişe Yeni Rakı kattı. :D Uçağa bindik.Uçakta yanıma oturan ve beni deli eden yaşlı kadın içimdeki umudumu etkilemedi.Uçaktan indiğimiz de Türk saati ile 00:00'dı bir an önce otele gidip eğlenmek istiyorduk.Otele gittik yerleştikten sonra görevli bize İngilizce herkes disco'da gelmek ister misiniz dedi?Elbette dedik.İçeri girdiğimizde gözlerimize inanamadık doğru olamazdı Abramoviç ve Peter Hill-Wood sohbet ediyordu.Osman çocukluumuzdan beri tek hayalimizin menajer olmak aklına gelince.Gidip odadan rakıları getirdi :D bunları Abramoviç'e ve Peter Hill-Wood'a içirdi ve bize sözleşme imzalattı.Artık ben Arsenal Osman ise Chelsea menajeriydi :D
Arkadaşlar bu iğrenç hikayeden sonra :D kariyere başlıcaz Osman'ın yarın sınavı olduğu için transferleri koyacak.Az sonra Arsenal'in transferleri ve hazırlık maçları.