-
Bugünün Futbolcusu, Yarının Teknik Adamı. :)
-
Yıllarca soyunma odasında bağırdığın bir oyuncuyu sonra yardımcı olarak yanına alman değişik oluyor tabi :icon_biggrin:
Tabi seçtikleri görevler değişiyor. Bende Carlos Tevez emekli olduğu haberi gelince ilgilendiği meslek mi ne öyle birşey vardı tam hatırlayamadım. Orada başkan yazıyordu.
-
Vay be gerçekten çok güzel gerçektede böyle;oyunda da değişen birşey yok ama çok güzel :D
-
-
-
bende de genellikle coach oluyorlar...
-
Vay be demekki fala inanmak lazımmış buda FM falı be abi. İleride böyle olacağına delalet :D :D
-
Çok İlginç:DMetarazi 37 yaşında teknik direktör olmuş:)
-
ronaldinho kesinlieke td olamaz bence :D ..
-
Çok ilginç gerçketen ilk defa gördüm bence en iyi menajer vieera:D
feldkamp ne oldu acaba:zuhaha
-
Benim kariyerimde Ronaldinho kaleci antrenörü,Hakan Sükür doktor olmustu.Yani anlamsiz olaylar da cikiyor fm de.
-
-
Çok iyiymiş ya.Ronaldinho bile menejer olmuş :) Sağol resimler için.
-
Quote:
Originally Posted by
Sergio_Aguero
Feldkamp ne oldu acaba:zuhaha
Hala GS'nin başında olmadığına şaşırmalı. :D
-
valla yönettikleri takım fena olmuyo ama en ilginci Fabio cannavaro realde bıraktı futbolu 2011 yılındayım ve adam Napolinin başında fenada gitmiyo yani ve defans oyuncusuda kardeşi Paolo Cannavaro oda 30-31 yaşlarında (bu arada onlar kardeş demi)
-
Quote:
Originally Posted by
a.arıcı-11
valla yönettikleri takım fena olmuyo ama en ilginci Fabio cannavaro realde bıraktı futbolu 2011 yılındayım ve adam Napolinin başında fenada gitmiyo yani ve defans oyuncusuda kardeşi Paolo Cannavaro oda 30-31 yaşlarında (bu arada onlar kardeş demi)
Kardeşler galiba. :)
-
Feldkamp'ın öldüğünü gören varmı oyununda :D :D
-
gabio grossa, raul maniche felan nitelikleri de güzel ya. öyle dan dun bir meneger değiller.
-