[YOUTUBE]4uk8T7E9AzM[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]5POJ1UZrGHo[/YOUTUBE]
Benim hislerim çok guvvetlidır. 6. hislerim özellike guvvetlidır. Birine ölürsün derim falda hemen 2-3 gün sonra ölii :D :D :D
Printable View
[YOUTUBE]4uk8T7E9AzM[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]5POJ1UZrGHo[/YOUTUBE]
Benim hislerim çok guvvetlidır. 6. hislerim özellike guvvetlidır. Birine ölürsün derim falda hemen 2-3 gün sonra ölii :D :D :D
:zuhaha çok güldüm ya Nurseli şabadanak öpebilirim...
Afferin keleş :D
Dün gece uzun aradan sonra Avrupa Yakasını bu olayı reklamlarda gördüğüm için izledim.
Gülmekten kırıldım yahu.Müthiştiii...:D
Yav öldüm dün izlerken,bugün izledim yine koptum :D Her lafi komedi :zuhaha :zuhaha
Hakikaten bombaydu yahu müthiş bir komediydi.
Yok böle bişi yaa :D
Harikaydı ya gülmekten karnım ağrıdı desem yeridir:zuhaha:D:zuhahaAklıma geldikçe hala gülüyorum:pAlmancı yarışmacı ile konuşmaları opın dı baks:D falan orası müthişti.Kapa kutuyu kapa,Hamdi ne kadar veriyorsun hacı:pYa harrbiden de her lafı komedi:zuhaha
[YOUTUBE]5WHrHDGyZ9Y[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]WyBoD5c5lWw[/YOUTUBE]
Umarım bu yarışmada yarışanlar bundan sonra Burhan'dan örnek alıp onun gibi davranmazlar :D:D
Hele Hamdi'yle telefonda konuşması ise inanılmazdı !!:D
Müthişti hacı ya yarıldım gülmekten :zuhaha
Kapat kutuyu kapat mühür felan neyse parasını ben cebimden veriyim diyor. :icon_lol:
Koptum dün ya harikaydı gerçekden:D
Süper bölümdü ya son zamanların en iyi bölümüydü:D
mütiş bi bölümdü :D
Tv den seyredememiştim.Dün gece Youtube'den seyrettim.Süperdi gerçekten.Gülme krizlerine girdim,gözlerim yaşardı.
Aynen bende Şemsi. Annem uykusundan kalkıp ne oldu dedi hatta ben kendimi kaybedince gece gece. :D
İnanılmazdı yav. Ailecek gülme krizindeydik. :D
Eheheeh süperdi yaa :D
harikaydi..
Mükemmel.Burhan'dan bu beklenirdi zaten.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dakka bir gol bir.:D:D:D
Süper ya,müthiş bir bölümdü,son zamanların en iyi bölümüydü
gerçekten..:zuhaha
Hamdi Bey'le pazarlık etmesi,diğer yarışmacılarla diyalogları :zuhaha
Nurselcim yiivrum bana o masmavi güzel gözlerin gibi mavi aç hadi yavrum
500.000YTL çıkınca
Kenafir gözlü:D:D:D:D:D:D:D:zuhaha
bence Avrupa Yakası'nın en komik bölümü buydu bide Gaffurun küfürlü maç seyretmesi
Yine baktım yine aynı şeyi gördüm.:D Süperdi gerçekten. Muhteşemdi. Benim 6. hissim guvvatlıdır.:D
Bugünde izleyeyim :D:D
Bu adam insan değil ya :D:D
Hergün izliyorum,hep izledigimde de gülmekten karnima agrilar giriyo :zuhaha