-
Henry, Fener'e güldü !
Adı F.Bahçe ile anılan yıldız futbolcu Thierry Henry transferle ilgili ilk kez konuştu
Henry, Sabah Pazar’dan Burcu Aldinç’in yaptığı röportajda şunları söyledi:
Şu sıralar Türkiye’de spor gazetelerinde sık sık adınız geçiyor...
“Gerçekten mi? Bundan haberim yoktu. Neden adım geçiyor ki!”
Sizin ve takım arkadaşınız Eto’o’nun F.Bahçe’ye transfer olacağı söyleniyor. Size F.Bahçe’den böyle bir teklif geldi mi?
“(Kahkaha atarak) Gerçekten ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Benim böyle bir transfer teklifinden haberim yok. Neden bahsettiğinizi bile bilmiyorum.”
Peki Türkiye’de oynamayı düşünür müsünüz?
“Şu anda Türkiye’de futbol oynamak gibi bir planım yok.”
-
Bu haberi daha önce de okumuştum. Adam da haklı biryerde..
-
Yani bizim gazetelerin ne derece dogru haber yaptigini soylemis adam :D
-
Henry Fenerbahçe'ye değil TÜRK BASINIna gülmüş bence ... Fenerbahçe Henry'i veya Eto'o yu alıcaz demedi ki ...
-
Son vermezsseniz Henry ve basına ne oLacak biLmem ama size birşeyLer oLacağı kesin. Saptırmayın konuyu.
-
QTM işte. :D QTM'nin farkı bir kez daha ortaya çıktı.
-
İşte basın ; kendi kafalarından transfer yaparlar ,sonra da transferi bitirirler..
-
Henry'i FB değilki, basın trasnfer etmek istiyor... ;)
-
başlığın haberle alakası yok
-
Henry'nin gülmesi aslında Türk futbolunu sallamadığının göstergesidir ancak konunun Fenerbahçe ile ilgili olması ortamı geriyor boş yere..
-
Henry'nin buna gülmesinin FB ile bir alakası yoktur,Türk liginin onların gözünde ne olduğunun göstergesidir.Kone de daha iyi para vermemize rağmen sevilla'ya gitmişti.Haber doğru mu bilemem ama gerçekten sorulduysa da buna yakın bir cevap verecektir.
-
bende türk basınına gülüyorum kahkaha atarak:icon_lol:
-
Öyle bir başlık kullanılmışki konuya Henry sanki Fenerbahçe'yi aşağılamış,alay etmiş.Haberin ortamı germek amaçlı olduğu belli..
QTM kendini gösteriyor...
-
TÜRK futbolunu o arkadasın dedıgı seyden kımse edemez futbolumuzu gectım boylesıne sanlı bır memlekete geldıklerıne dua etmelerı lazım! habere gelınce basının ısı oldugu apacık sen burada yaz mılletı heyecanlandır ıs cıddıye bınıp de adam gıbı roportaj yapınca kal ortada..