-
Volkan Sezonu Kapadı
http://img.mynet.com/spr/VolkanDemirel3.jpg
G.Saray maçında sakat sakat oynayan Volkan Demirel'e dün MR çekildi. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Volkan'ın sağ kasık bölgesinde travmatik bir ödem oluştuğunun tespit edildiğini ve bu sakatlığının önceki rahatsızlığıyla ilgisinin olmadığını açıkladı. Volkan'ın kalan iki maçta riske edilmeyeceği belirtiliyor.
-
Serdar Kulbilge Volkan'dan daha iyi bir kaleci bence..
-
Tabi sakatlığın olmasını kimse istemez ama kaçınılmaz oluyor bazen. O zaman yapılacak tek şey yerine oynayacak kişiyi değerlendirmeye kalıyor. Serdar'da, Volkan kadar başarılı bir kaleci olduğu için kalan 2 maçta pek zorluk çıkacağını sanmıyorum.
-
İnşallah Euro 2008'de sakat olmadan sağlıklı olarak oynar Volkan gibi kaleciye ihtiyacımız olacağı kesin
-
Lig bitti sayılır Serdar onun yokluğunu hissettirmez ...
-
Serdar'i Volkanla kiyaslayanlara :D:D
-
Volkan kadar iyi bir kaleci değil bence Serdar.Ama kaleye geçtiğinde sanmıyorum ki hiçbir Fenerbahçeli kuşku duyuyordur.
-
Serdar bence iyi kaleci.Geçen sezon şampiyonlukta payı büyüktü.Kalan maçlarda Volkan'ı aratmaz diye düşünüyorum.
-
Sezonu kapattı, bu kadar gülünç bir başlık olamaz. Medya hep böyle yazıyor. Zaten iki maç kaldı, hangi sezondan bahsediyorlar. Volkan umarım milli takıma yetişir. Serdar Kulbilge Türkiye Ligi için yeterlidir. Volkan'ın gelişi sakatlık ile oldu şimdi sakatlıktan gidiyor bakalım Serdar kaleyi teslim eder mi?
-
İnşAllah Volkan'a da yanlış tedavi uygulanıp futbol hayatı bitirilmez.
-
Sezonu kapadı deyince sanki 5 ay sakatlanmış gibi oluyor..İnşallah EURO2008'e yetişir..Gerçi aykut,serdar da var ama olsun..
-
-
Serdar 2 maçta yokluğunu hissettirmez