haftasonu kadıköyde yapılacak bjk-fb maçı öncesi yapılan, iki klup başkanı,emniyet müdürü ve istanbul valisinin bulunduğu toplantıda bjk seyircisinin fb şükrü saraçoğlu stadına alınmaması kararı çıktı?!?
Printable View
haftasonu kadıköyde yapılacak bjk-fb maçı öncesi yapılan, iki klup başkanı,emniyet müdürü ve istanbul valisinin bulunduğu toplantıda bjk seyircisinin fb şükrü saraçoğlu stadına alınmaması kararı çıktı?!?
ben B.J.K. taraftarının maça geleceğini biliyorum fener forması giyerler ama maça girerler ;;)
Bir insanın maça gitme hakkını elinden alıyorlar.İşte türkiye gerçegi
:mad:sen ciddimisin:mad:beşiktaş taraftarının o formayı hiç bişekilde giymeyeceğini bilmiyosun galiba.ama yine de gideceğiz onu iyi anlamışsın.üstümüzde BEŞİKTAŞ forması boynumuzda BEŞİKTAŞ atkısı!Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Biz onların yaptığı gibi üzerimize sahte forma giyip gitmeyiz.Beşiktaş taraftarı Beşiktaş forması,atkısıyla gider.Gerekirse maça girmez,takımını kapıdan destekler.
bu turkiye gercegini neye bagladın kluplere mi taraftaramı emniyete mi yoksa federasyona mı??:confused:Quote:
Originally Posted by mustang
Taraftarların maça gidememesi kesinlikle doğru değil ancak ilk maç baz alındığında, alınan karar gayet adaletli..
o formayı bir beşiktaşlı giymez giymeyeceğiz
O formyaı tabii giymez..dediğim gibi hatta o formayı bile giyer dedim..Quote:
Originally Posted by koray_capello
Ne olursa olsun B.J.K. taraftarı maçta olacak bu bir gerçek ...
bence bejeke liler ne yapıp ne edip o maça giderler
sezonun ilk yarısındada fenerlilerin için stada girmesine izin verilmemişti, adil bir karar olduğu kanısındayım
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2712Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Bilet alabilmeleri için Fenerbahçe Taraftar Kartı sahibi olmaları lazım, biletlerin çoğu bu şekilde tükenir.Ayrıca biletlerin üzerine isim yazılacakmış..
İlk derbi göz önüne alındığında adaletli bir karar, ancak ilki de yanlıştı bu da yanlış....
Bu tür uygulamalarla futbolumuzda hiç bir gelişme olamaz, artık bunları aşmamız lazım, oraya gidip doğru düzgün maç izliyip, doğru düzgün "takımını" destekleyip, sonra yine adam gibi dönmek lazım..
Maganda gibi değil........
Taraftarlardaki bu zihniyet değişmeden, bu kararlarda değişmez; önce taraftarların biraz bilinçlenmesi, futbolun bir spor olduğunu bilmesi lazım...
Şimdi Chelsea - Barcelona maçını izledim, bunlardan kat kat daha önemli ve gergin maçlar ama taraftlar arasında hiçbir taşkınlık yoktu...
Bizim de bazı şeyleri öğrenmemiz lazım, bu tür kararları gördükçe içinde bulunduğumuz durumdan ben rahatsız oluyorum...
ne olursa olsun seyircilerin maça gitmesi engellenmemeli bence.emniyetin görevi ne olursa olsun güvenliği sağlamak eğer güvenliği sağlama garantisi veremiyorsalar bu acizliklerini gösterir.
ben appiah a ırkçılık yapmaktansa fener taraftarıyla stadda atışmaktan yanaymQuote:
Originally Posted by emirduman
senin medeniler demeye çalıştığın taraftar maymun sesi çıkartıo maçı izlerken sesini açta izle (gerçi ertem şener maçı katletti zor dayandm ama taraftarı sesi olmadan zevki çıkmıo :))
alınan karar a gelince adil bi karar ilk maç göz önüne alındığında, ama adı üstünde derbi bjk taraftarı orda olacaktr
Bide su Besiktasa ne zaman buyuk bi ceza verecekler, her mac Fenerbahce ve Aziz yildirima ana avrat kufur, sariyer macinda bile.
Iyi olmus bu karar, esitlik olsun, Fenerbahceliler sokmadilar, Bejekelilerde gelmesin bence.
Zaten bakalim her sene iskeleyi bos bulup orayi dagitiyolardi. Kadinlar saldirip ortaliga zarar veriyorlardi.
bakalim bu sene bos bulabileceklermi iskeleyi.
Biraz da yurek varsa, Bizim taraftarin yaptiklarini yaparlar.
sen şuurunu kaybettin galiba.hayatında maça gittinmi deplasmana gittinmi.sen fenerlisin ben beşiktaşlı heralde sizin stada senden çok gitmişimdir deplasmana.Quote:
Originally Posted by mutlee
boş iskele hee..ne güzelde avutuyorsun kendini.
tabi erkek adam rakip takım forması giyer stada girer sonra formayı çıkarır atar polis alır bunları dışarı çıkarır ordan iskeleye giderken esnafa taş atar tabi bütün millet maçta sokaklar boş.sonra semti bastığını sanar.yazık size yaa
caddenin karşından polisin ortasından esnafa taş atmayı biliyosunuzda neden acaba şu köyiçine giremiyosunuz ya.akıllı adamsınız valla
erkek adam bunları yapar
giymeyinlan bi daha formamızı.kirletmeyin lan.
boş iskeleymiş.boşmoş kardeşim kadıköy iskelesi değilmi orası sen yeterki kendi formanla gelde boş iskeleyi bas ben razıyım.valla ordaki boyacılar doğrar sizi
bilip bilmeden atıp tutmayın:mad:
Öncelikle ilk defa böyle agresif bi mesaj görüyorum forumda. Düzgün mesajlar atın lütfen.Quote:
Originally Posted by koray_capello
2. si son 2 mesajda da haklılık payı var, ne Fenerlilerin esnafları taşlamaya hakkı var, ne de Bjk lıların Kadıköyde balkonlarında oturan insanlara sopa atmaya hakkı var.
İki mesaj da tahrik edici. Dikkatli olalım lütfen.
İlk mesaj fazlaca tahrik edici.Ondan sonra gelen 2. mesaj bence ilk mesaja göre daha masum.Kimse kimseyi tahrik etmesin.
yazdıklarına dikkat et bence burada kimse kimseye hakaret iftira atamaz tamam mı herkes biliyor sizin taraftarınızı daQuote:
Originally Posted by mutlee
Hepsine baglıyıyorum ama ilk önce vali'ye sen adama maça gidemezsin eger gidersen olacak olaylardan ben sorumlu degilim diyorsun ve önüne engel koyuyorsun işte buda türkiyenin herhangi yöresinde olursa olsun bu gerçek degişmeyecekQuote:
Originally Posted by hezzo
Birbirimizin taraftarlarına laf atmaya son versek!!! Sonuçta herkes kendine göre haklı..
BJK'li Taraftarların bu maça gidememesi tamamen ilk maçla ilgili.. Bundan sonra böyle bi saçmalık olmayacaktır merak etmeyin..Sonuçta taraftar kendi takımı için Şam'a da gider Papua Yeni Gine'ye de...
Karar yanlış.
karar sonuna kadar dogru..ılk macta bız yoktuk ıkıncı macta da bejekelıler olmasın..besıktas taraftarı stadın ambıansını da kullanarak cok ıyı bagırıyo edıyo ama su bı gercekkı ıse yaramıyo futbolcular ınonuye cıkmak ıstemıyo,,bu da unutulmamalı,,fblıyım ama kadıkoyde mac ızlemekten cok zewk almıyorum,,maraton trıbununu ozluorum yaa,,bıletler cok pahalı azız baskan!!
şu bejeke yazmaktan vazgeçin yoksa bende kötü yazmaya başlayacağımQuote:
Originally Posted by imperius
bu da iyi olmaz biz nasılki fenerbahçe veya fb yazıyorsak sizde bjk olarak yazın
insanları daha fazla sinirlendirmeyin
arkadaşım ben febe gese yazıyorum ya ordan görmüşler.fazla üstlerine gitme bırak takılsınlar.bestelerimizi tezahuratlarımızı çalanlar onuda çalmışlar çokmu..:pQuote:
Originally Posted by sanalman_34
olabilir ama ben sevmiyorum sende yazmaz isen sevinirim tabi
Ya ne çalması, noluyo abi konuyu dağıldı saçma şeylerle farkındamsnz??? Birbirimizi mi aşşalicaz şimdi de?? :(
@imperius: Sen de düzgün yazarsan sevinrm..(bjk,fb,gs gibi)
aramızda aşağılanmayı hakedenler var
Aşağılanmayı kimse haketmez abi..Herkes birbirini aşağılasa nolur??