-
Quaresma: Ayrılık vakti
FC Porto’nun yıldızı Ricardo Quaresma, Porto’dan ayrılmak istediğini söyleterek geleceğiyle ilgili spekülasyonları daha da arttırdı.
Özellikle Jose Mourinho’nun İnter Milan’ın başına geçeceği ve 24 yaşındaki oyuncuyu da kendisiyle birlikte götüreceği haberleriyle birlikte Portekizli kanat oyuncusunun Porto’dan ayrılacağı konuşuluyordu.
Dün akşamki maçta Portekiz formasıyla Gürcistan’a karşı iyi bir görüntü çizen Quaresma, “Hiçbir zaman yurtdışında bir kulüpte oynamak istediğimi saklamadım. Şimdi ayrılık zamanı, bu isteğimi birçok kez açıkça söyledim. Artık neler olacağını beklemeliyiz. Şimdi yalnızca Avrupa Şampiyonası’na odaklanacağım” sözleriyle yabancı bir ekipte oynamak istediğini dile getirdi. Quaresma, yurtdışında ilk kez Barcelona’da forma giymiş fakat burada aradığını bulamayınca Portekiz’e geri dönmüştü.
Porteki’de kendisini gösterdiğini dile getiren Quaresma’nın Real Madrid’e transferi de gündemde. Bilindiği gibi Ramona Calderon Portekizli oyuncunun hayranlarından biri. Quaresma, 2004 yılında Brezilya doğumlu Deco’nun Barcelona’ya gitmesi şartıyla Porto’ya transfer olmuştu.
-
Bencede ayrılık zamanı geldide geçiyor bile. Bu sene Euro'08 ide iyi değerlendirip iyi bir transfer yapabilir.
-
Bu sefer bence Avrupa için hazır Quaresma.Bu sezonki performansının üstüne Euro 08 de göstereceği iyi performansıda eklerse büyük ihtimal onu büyük bir takımın formasıyla izleriz..
-
Bu kez Querasma Avrupada iyi oynar.Porto yine iyi para kıracak bu sezon
-
Ayrılmanın tam zamanı Quaresma için..
-
Tam zamanı Avrupa'ya gitmek için.Orda da çok başarılı olacaktır.
-
aygunum portekız nerde?? :) bence manuya cok yakısır..
-
Porto için yapabileceğini yaptı Quaresma. EURO 08'de iyi vitrinini yaparsa büyük bir takıma transfer olması muhtemel ..
-
Querasma daha portoya ne yapsın mert'e katılıyorum Euro 2008'de kendini göstererek iyi bi takıma gidebilir..
-
Mourinho İnter'e alır onu;;)
-
Çok garip bir oyuncu, büyük takımda tutunup tutunamayacağı hakkında şüphelerim var.. Belkide Euro2008 de oyun tarzını biraz değiştirirse ozaman daha net birşey söyleme şansımız olur ayrılma vaktinin gelip gelmediğiyle ilgili..