-
Yemek Yarışması
İngiltere'de düzenlenen yemek yarışmasında 2. olan kadın, yarışmaya sadece kendisinin katıldığını öğrenince şok oldu!
İngiltere'nin Cambridgeshire kentinde düzenlenen yemek yarışmasında, 62 yaşındaki Jenny Brown'un pastası ikinci seçildi. Ancak Brown'un sevinci uzun sürmedi. Çünkü, yarışmada sadece kendisinin yarıştığını öğrendi.
Daily Mail gazetesinden yayınlanan habere göre, organizasyon komitesi bu durumu "Birinciliği hak ettiğini düşünmüyorduk. Bu yüzden ikinci yaptık" diye açıkladı.
-
-
:D:D:D:D:D Valla diyecek söz bulamıyorum.
-
Yazık yahu:D:D:D Kadının gururuyla oynamışlar:zuhaha
-
-
:zuhaha 2. belli 1. Kim :D
-
keşke mizah bölümüne açılsaydı:D:D:Dinanılmaz komik yahu:D:D kadına üzülmedim ama:D:D
-
Kadına direk citroen deselermiş daha iyi olurmuş :zuhaha :zuhaha
-
Çok komik bir durum ya:zuhaha
-
1.liği layık görmemişler 2. yapmışlar oy oy:D:D:D:D
-
Sonuncu olmaktan bile beter. :D
-
Önemli olan katılmak degil mi ? Sonucun ne önemi var. :D
-
Ben böyle şeyler Türkiye'de oluyor sanıyordum:D:D:D
-
Bu tarz tek kişi katılan yarışmalarda yarışmacı hem birinci hem sonuncu olur ama; bu bayan birinci değil sonuncu olmuş. :D Sanırım ödül vermemek için ikinci olarak ilan etmişler. Birde tek kişinin katıldığı yarışmayı niye yapmışlarki bunun için juri çok düşünmüş olsa gerek.
-
Türkiye'de TRT'nin düzenlediği bir resim yarışmasının sonucunda böyle bir olay hatırlıyorum ben. sayıyolar 3. olan resim, 2. olan resim vs. 1.liğe layık eser bulunamamıştır diyorlardı. :) Yahu 1.liğe layık eser yoksa 2.yi 1. yap ozaman diye düşünmüştüm ozamanlar. :)
Ama sonradan düşündüm ki 1. olmak için bazı kriterler varsa ve hiçbir resim bu kriterlerin hepsini yerine getiremiyorsa 1. yoktur mantıklı geldi yani...
-
"Birinciliği hak ettiğini düşünmüyorduk. Bu yüzden ikinci yaptık"
Bunlar kendilerini begenmiş yahu :) Bir kere Kadına katıldıgı için minnettar olmalılar :D
-
-
-
2.lik de iyi bir derece :D