Bir aLman sitesine göre:
http://fm.onlinewelten.com/uploads/inline/pic-650.jpg
Printable View
Bir aLman sitesine göre:
http://fm.onlinewelten.com/uploads/inline/pic-650.jpg
oo çok güzel yha bu kapak sevdim renqide qüsel
parlak renklerden ilgi çekici bir kapak bence. ama bunu daha önce de gördüm sanırsam...
Çok soğuk bir kapak bence. Bu gerim gerim gerilen adamdan kurtulamadık..
bir alman sitesinde değil SI'nin sitesinde de bu kapak var .
Renkler güzel seçilmiş :)
fena degil güzel seçilmiş ama kapagıyla oynamıcaz yaw :D içerikler istenilen gibi olsun yeter :D
si sitesinde zaten yakşalık 2 haftadır duruyodu zaten bu kapak :) fm 08 in kapağı daha güzeldi bence
Süper bir kapak. Sabırsızlanıyorum...
Logoyu ve renklerini daha önce görmüştümde kapağı ilk defa gördüm.Logoyu çok beğenmiştim.Özellikle renklerini.Kapakta fena değil..
Kapakta dikkatimi çeken birşey oldu zaten biliniyordu ama şimdi %100 kesinleşmiş oldu..Sağ üst köşede PC DVD yazısını görüyoruz..Bilindiği üzere önceki seriler hep CD olarak çıkmıştı demekki 3D ve oyun motoru baya yer kaplıyor eskisine göre..
kapak güzelmiş:) oyunda artık kesin olarak 14 Kasım :)
DVD miş oyun hadi bakaLım
nike amblemi ancak bu kadar göze sokulabilirdi.neyse kapak dert değil içi bişiye benzesin de...
Kapak istiyorsa düm düz olsun.Biz hatasız oyun istiyoruz.Kapağı boşverin.:D
Oyunun renkleri güzel olmuş kapaktaki adam kim diye anketler açılır yine :D
Nike reklam vermiş galiba topa işaretini koymuşlar :D neyse bende çok sabırsızlanıyorum bu oyunun bir an önce elimde olmasını istiyorum.
Kapakta ki adam rahat ve rahat Wengerdir. Bende sabırsızLanıyorum..
güzelmiş..
Che falan koyup comandante yi maymun etmesinler de...
gerçektende nike o amblem için ne para vermiştr bea :D
Kapakta ki adam Wenger'e benzemiyor bile:) Wenger'den daha genç duruyor.
evet wenger le alakası yok
Wenger O Kesin Bence Mancini , Laudrup felan koymalaarı lasımdı
Kapaktaki kim bilemiyorum ancak bu sezon kimin ne yaptığına bakarsak, Joseph Guardiola ' nın Barça' sı ile pek az takım rekabet edebilir. Efsane olmaya aday bir kadro, efsane olabilecek bir futbol..
geçen yılki daha gözel
Wenger değil, mancini hiç değil