-
fm2008 vista
Arkadaşlar benim pcde xp yüklüydü ve oyunu gayet güzel oynuyordum.. Yeni lapyop aldım ancak vistada oyun yuklenıyor ama masa ustune ne simge nede başka birşey geliyor.. Belgelerimdede bişey yok sadece program filesde sport interactive var onun içindede bi kaç dosya.. Ordanda oyununaçmayı denedim anca işe yaramadı.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden Saolun... :s7::s7:
-
arkadasım benimde masa ustune oyun gelmedi oyunun yeri c/program files/sports ınteractive/Football Manager 2008/fm
-
tamam kardes ordanda açtım ama olmadı.. Hata veriyor açılmadan.. Anlamadım gitti ya.. :(
-
Vista ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ben vista kullanıyorum sorunsuz bir şekilde kurulum yapıp, oyunu oynayabiliyorum.
-
Nasıl bir hata veriyor yazar mısın ?
-
ya şimdi şöle oyunu gayet güzel yüklüyor ancak masaüstüne hiçbir simge falan gelmiyor.. Programfilesten açmaya denedim olmuyo.. :(:(:(
-
Arkadaşlar sorunu hallettim.. Yinede yardımlarınız için çook teşekkürler..
-
Nasıl hallettiğini yazarsan benzer sorun ile karşılaşan arkadaşlar için faydalı olabilir.
-
Tamamen benim hatam.. Program filesteki fm uygulamasını kopyalayınca değil, kısa yol olusturunca olacagı aklıma gelmedi.. :S bi sorum faha olucak.. vistada türkçe yama calısıyormu?
-
Vistada Türkçe yama maalesef çalışmıyor.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63617
Konu kilitlenmiştir.