Arkadaşlar türkiye liginden avrupaya en pahalıya transfer olan yabancı ve türk oyuncu kımler cok merak ettim..ve fiyatıyla beraber yazın??
zannedersem yabancı ;jay jay okocha -21 milyon euro gibi bişey olabilir
Printable View
Arkadaşlar türkiye liginden avrupaya en pahalıya transfer olan yabancı ve türk oyuncu kımler cok merak ettim..ve fiyatıyla beraber yazın??
zannedersem yabancı ;jay jay okocha -21 milyon euro gibi bişey olabilir
elvir baliç de olabilir satıldığında baya bi olay olmuşdu...
20 Milyon Dolar Agustine 'Jay Jay' Okocha Fenerbahçe -> PSG
20 Milyon Dolar Elvir Balic Fenerbahçe -> Real Madrid
okocha 18 mil $ baliç 20 m $ a gitti
Bu gidişle birinci Anelka olur ;)
GS ilie den çok para kazanmadımı ya
kaç paraydı o
:):) kardeş gs ne zaman para kazandıki para kazansa bu hallere düşermiydi :) 28 milyon dolara alinan jardel türkiyede ve avrupada gol krali adamı bedavaya verdiler aynı sezon sportinge gitti orda gol kralı oldu :)Quote:
Originally Posted by ridvanu
çok önceleri Ertuğrul Beşiktaş'a 75 milyara gelmişti.Türkiye'de transfer rekoruydu bu rakam o zamanlar,hey gidi günler hey :)
ya ben gsliyim ama biz geleni yiyoz su dönemde :d
evet ya çok iyi hatırlıyorum o günleri ne olay olmuştu ya..Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ama ben 75 değilde 76 milyar diye hatırlıyorum
ilie sağlam paraya gitmişti..bence asıl başarı tamas ı para karşılığı satabilmektir
Ben bir de ayhan in g.antep ten bjk ye 8 milyon dolar a geldigini hatirliyrum:)
hakkaten hey gidi ertuğrul:) gittk kademe yapamayan bi erman la takas ettik zamanında :( :)Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
okocha ve balic rakamları doğru ama gs ilieden para kazanmıştı hemde sağlam para
evet flaş transferdiQuote:
Originally Posted by PhotoGrapher
Tarık helikopterle gelmişti
FB kaçırmıştı tark ı :D
1996-2000 sezonlarında Galatasaray kadar hiç bir Türk takımı para kazanmadı...ama sagolsun yiyiciler takımı bu hale getirdi...Quote:
Originally Posted by jacke
transfer konusuna gelince de Galatasaray Samsunsporlu Serkan Aykutu 8 milyon $ mı ne almıştı...
olabilir ya.geçmiş zaman çok büyük paraydı.Quote:
Originally Posted by koray_capello
sorma ya oda ayrı bir rekordu Türkiye için.o zaman 6 milyon dolara Mustapha Hadji'ye alacaktı Beşiktaş.İşte Türk diye ayhanı alıp kazıklandıydık.Hadji ise İngiltere'ye gitmişti çok iyi oynuyordu o zamanlar,artık emekli :)Quote:
Originally Posted by PhotoGrapher
ilie 8.5 mılyon dolara gitti yanlıs hatırlamıosam valencıa ya..tarıkta 170 mılyara gelmıstı fener e
bülent akına 7milyon $ vermişti sağolsun mehmet cansun.yetinmeyip üstüne bi 8 milyon $da serkana vermişti.o da kesmeyince jardele 16 milyon $ verdi.fatih terim de 2.döneminde sarr almaguer christian bratu petre tamas gibi futbolcu bozmalarına 35 milyon $ harcamıştı.toplayınca hepsini galatasarayın borcunun yarısının kaynağı ortaya çıkıyor.türkiyedeki en pahalı satışları ise hep cavcav ve celal doğan yapmıştır.geremiyi 100.000 dolara alıp 5 milyon dolara satmıştı real madride.
arkadaşlar galatasaray hagi kaç paraya almışlardı
hagi yanlış hatırlamıyorsam bonservis ücreti olmadan gelmişti barcelona ile sorunları vardı o sıralar ama tam emin değilim yanlışta olabilir
bende hagiye bonservis verilmedi diye hatırlıyorum