Fm 2009 Da Ki En önemli Yenilikler !!
Merhabalar arkadaşlar !
Yeniden her yıl olduğu ibi ekim aralık periyodunda yeni oyun modunda daha bi heyecanla yeni oyunun özellikleri nasıl olucakları arasında adeta yerimizde duramadan büyük bir heyecanla geçti bu yılda ..
FM 2009 da ne gibi özellikler olucak acaba derken onlarıda öğrendik acaba nasıl olucakki derken demosunuda gördük oynadık .. şimdi asıl önemlisi herkesin yeni oyun hakkındaki görüşleri . Genel olarak söylemek gerekirse demodan bakarsak oyundaki en önemli ve pozitif özellikler hangileri bunları tartışalım istedim ...
bence en önemli özellikler şunlar
1. 3d olayı demo çıkmadan öncede çok tartışıldı çok konuşuldu . bence 2d ve 3d şeklinde opsiyonlu olması çok çok önemli ve doğru bir yaklaşım . 3d de yanlız kamera açıları hiç iyi değil hiç beğenmedim. çok saçma kamera açıları seçmişler nerdeyse hepsi görüntü olarak aynı gibi..
2. maç öncesi ve sonrası basın toplantıları çok çok güzel olmuş . tek soruda maçın genel özeti yapılması mantıksız oluyordu. çok sorulu yeni basın toplantısı olayı beni çok sardı . hatta şöyle bir olay yaşadım demoda .. bi önceki toplantıda söylediğim bir şeyin tam tersini söylediğimde bana " geçen toplantıda söylediklerinizin tam tersini söylüyorsunuz bu nasıl çelişki " tipinde sorular sordular bu çok hoşuma gitti :-) gerçekçiliğe çok yaklaşmış bu olay.
3. oyuncu etkileşimi sekmesinde oyuncuya hangi yönde daha fazla oynaması gerektiğini söylüyoruz bu çok güzel ve gerçekçi olmuş.. mesela orta sahanın ortası oyuncuya ( mc yani ) daha fazla ofansif ol yada daha fazla defansif ol gibisinden komutlar verebiliyoruz.
4. transfer olayı baştan sona değişti diyor herkes ben demoda bi transfer yaptım aynı eski sistemde yaptım transferi yeni bir şey göremedim. bide ingilizcemin berbat olmasından dolayoda olabilir pek bişi anlamadım . sanırım bu değişiklikleri görmek için oyunun türkçesini beklemem gerekecek yada elimde ingilizce sözlük uzun geceler beni bekliyor :-)) .
Evet arkadaşlar bunların haricinde sizin dikkatinizi çeken yenilikler neler herkes gördüğü yenilikleri yazsın ...
herkese bol bol fm 2009 günler !!
"" bide burdan turksportal.net yetkililerine sesleniyorum. www.turksportal.net üzerinden de fm 2009 satışını bekliyoruz artık.. duyrulur ""